2777
2789
عنوان

دکترم بهم گفت نزدیک ی نکن پنج روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 47 پست
اسپرم ها قوی بشن😁یا که رحمت آماده باشه دیگه

🥲🥲 

و جلسه پیش از اون گفته بود دومین روز پریودیت بیا منم لکه شدم فک کردم پریودم زیاد میشه تا برم ولی دیدم دیگه لکه هم کمتر هم شده. نکنه میخاد ببینه لانه گزینه یا نه؟؟ ب من ک چیزی نگفت

گلم هزینه ش چطوره ازصفرتاصد حدود چقد میبره؟

من تازه س جلسست رفتم. هزینش زیاده هر جلسه دارو ها پنج شش تومن میشه . ویزیت و آزمایش اینا هم کلی میشه فک کنم تا تموم شه ۱۵۰ م درنظر بگیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تازه س جلسست رفتم. هزینش زیاده هر جلسه دارو ها پنج شش تومن میشه . ویزیت و آزمایش اینا هم کلی میشه ...

۱۵۰ چیزی نیست بابا 

راستی کسی که تخمکش پوچ باشه یا ضعیف 

میتونه این روش شما رو بره؟؟؟؟

۱۵۰ چیزی نیست بابا راستی کسی که تخمکش پوچ باشه یا ضعیف میتونه این روش شما رو بره؟؟؟؟

اگه آخرش مثبت بشه اره چیزی نیست ولی بعد اینهمه سختی و هزینه و راه دوری و خوردن کلی قرص و آمپول شیمیایی بخواد نتیجه نده  کلیه.    اره اگه تخمک ضعیف باشه هم میشه . شما مشکلت چیه؟؟

🥲🥲 و جلسه پیش از اون گفته بود دومین روز پریودیت بیا منم لکه شدم فک کردم پریودم زیاد میشه تا برم ول ...

آی وی اف انجام دادی یا تازه میخوای انجام بدی؟؟ 

اگه اصفهانی هستی چرا نرفتی بیمارستان میلاد؟ 

اگه آخرش مثبت بشه اره چیزی نیست ولی بعد اینهمه سختی و هزینه و راه دوری و خوردن کلی قرص و آمپول شیمیا ...

انشالله نتیجه بگیری عزیزم دوقلو

من خودم مشکل ندارم بعداز سه ماه از عروسیم حامله شدم 

اما خواهرم تنبلی داره تخمکاش خیلییییی ضعیفن این سه باره طبیعی حامله میشه قلبش تشکیل نمیشه بعد دردسر کورتاژ باید بکشه🥺

الان میخاد تابستان بیاد تهران برای کاشت اقدام کنه

منتها میگن مرکز مام بهتره راست میگن؟؟

انشالله نتیجه بگیری عزیزم دوقلومن خودم مشکل ندارم بعداز سه ماه از عروسیم حامله شدم اما خواهرم تنبلی ...

ان شاالله 💗

اگه تخمک نداره می‌تونه از تخمک اهدایی استفاده کنه . نمیدونم منکه ابن سینا و انتخاب کردم . رویان هم میگن خوبه🥺فقط اون بالایی باید بخواد .اینقد ما  سختی میکشیم درکش میکنم ...

ان شاالله 💗 اگه تخمک نداره می‌تونه از تخمک اهدایی استفاده کنه . نمیدونم منکه ابن سینا و انتخاب کردم ...

اخه تخمک اهدایی که بچه خودت نیست 

یعنی خانوم فقط یه نوکره🥴

بنظرت چرا حامله میشه قلبشون تشکیل نمیشه؟؟؟؟

من تازه س جلسست رفتم. هزینش زیاده هر جلسه دارو ها پنج شش تومن میشه . ویزیت و آزمایش اینا هم کلی میشه ...

الهی که دامنت سبز بشه 

خاله منم سقط مکرر داشت به لطف خدا و تبحر پزشکها اونجا الان ۲ تا دختر داره

دومیه از فریز اولی هست 

اخه تخمک اهدایی که بچه خودت نیست یعنی خانوم فقط یه نوکره🥴بنظرت چرا حامله میشه قلبشون تشکیل نمیشه؟؟؟ ...

زن پسر خاله من هم اینطوری بود حامله میشد همش سقط میشد رفت تهران گفتن باید آی وی اف کنی تا مشکلت رو بفهمیم چیه و تا ی سال بعد سقط اقدام نکن. ولی اون اقدام کرد آخرش بچش قلبش تشکیل شد . بعد بارداری هم هر روز هم آمپول میزد دور نافش . الانم ی پسر داره 🥲 ب نظر من خواهرت از ما خیلی جلوتره چون اون باردار میشه . ولی من تا حالا باردار نشدم