یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاری ندارم ولی😅 ...خیلی سطح و لوِلت پایینه که با دیدن یه دانشجویی پزشکی ذوق زده میشی و توهم میزنی که ملت بهت حسودی میکنن 😂😂...یه دانجشو پزشکی دیگه حسودی نداره ...یه شغل آزاد الان هزار برابر بیشتر از یه دانشجوی پزشکی پول در میاره
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
این خانم یه بار ازدواج کرده و یه دخترم دارهفکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد
الان اون پسر مجرده؟ یا ایشونم ازدواج ناموفق داشتن؟
اسی جان تروخدا بیشتر جدی بگیر .
اگر مجرده
احتمال اینکه واسه تفریح بخوادت بیشترم هست
احتمالش کمه واقعا مجنون و شیفته شده باشه.
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
از تاپیک های قبلیش متوجه شدم پسره مجردهایشون مطلقه
خب فقط امیدوارم خدا به اسی رحم کنه و واقعا پسره عاشقش شده باشه 🤦🏻♀️
چون چیزی که من به ذهنم میاد سو استفاده ست اونم از نوع بدش.
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
عزیزم من نگفتم حسودی میکنن خود پسره همش راه ب راه میگفت دارن با حسادت نگامون میکننخب منم کور نیستم د ...
اره باشه ..هر نگاه کردن مبنای حسودی کردن نیست عزیزم
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••