2777
2789
عنوان

کسی که اطلاعات داره در زمینه ظهور و آخرالزمان بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
تو روایات اومده که سفیانی با کمک غربی ها میاد و حاکم میشه

چی بگم والا خب اون موقع زمان روایات امریکا و اسرائیل و ایران امروزی نبوده که کلا سواله همه چی برام🫤

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها مسخره نکنین من خیلی دوست دارم شهید بشم حیفه بمیریم شهید شدن خیلی خوبه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا معلوم والا به وقتش اتفاق میفته انشاالله به زودی کتاب علائم اصلی ظهور حجت ابن الحسن را بخر بخو ...

علائم ظهور رو می‌دونم که اصلی ترینشون همینه که یکی به اسم عثمان بن عنبسه حاکم شام میشه و از نسل ابوسفیانه که دشمن اصلی امام زمانه و وقتی اون خروج کنه بعدش حتما امام زمان میاد

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

بچه ها مسخره نکنین من خیلی دوست دارم شهید بشم حیفه بمیریم شهید شدن خیلی خوبه

منم خیلی دوست دارم ولی شهادت لیاقت میخواد🙂

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

میگن یه ادمیه ب اسم دجال یه چشم داره اون بیادامام زمان ظهورمیکنه

دجال آدم نیست 

منظور از اون دجال یک چشم یه چیز دیگس

راست می‌گی برای من هم عجیبه و

اخه یسری چیزا واقعا مبهمه جوابیم براش نیومده  داستان همین سفیانی رو‌من خوندم فقط عراقو ایران بود. پس تکلیف بقیه چی تو کل دنیا از همه ادیان هست مسلمانم کم نیست تو ایران مسلمانیم منتها رفتار ادیان دیگه چی بگم والا مغزم پر سواله

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید