2777
2789
عنوان

کسی که اطلاعات داره در زمینه ظهور و آخرالزمان بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
دجال آدم نیست منظور از اون دجال یک چشم یه چیز دیگس

منظور از دجال موجود یا چيزي هست که مردم به سمت بی حیایی و بد حجابی و بی عفتی میکشونه مثل ماهواره ها ی غربی 

فضای مجازی بدون پرده و بی حیا 

مگه تو ماه رجب خروج میکنه

اره طبق روایات 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزوی قشنگی انشاالله عاقبت به خیر شوید

ممنون گلم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
منظور از دجال موجود یا چيزي هست که مردم به سمت بی حیایی و بد حجابی و بی عفتی میکشونه مثل ماهواره ها ...

درسته 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

منظور از دجال موجود یا چيزي هست که مردم به سمت بی حیایی و بد حجابی و بی عفتی میکشونه مثل ماهواره ها ...

اره منم شنیدم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من میگم اگه جنگ سوریه بعد۹ماه حکومت به عراق ومدینه حمله کنن یعنی علائم ظهور هستش

اصلا اگه این سفیانی که اسمشو گفتم و مشخصاتشم کلا هست حاکم بشه من مطمئن میشم که ظهور تو سال آینده اتفاق میفته بعدشم میاد به طرف عراق لشکر کشی می‌کنه همه میگن ترامپ هستش ولی اون نیست  

من میگم اگه جنگ سوریه بعد۹ماه حکومت به عراق ومدینه حمله کنن یعنی علائم ظهور هستش

ظهور تو سال فرد اتفاق نیفته و روز عاشورا در ماه محرم 

سال آینده ماه محرم به قمری میشه سال ۱۴۴۷ که سال فرد هستش 

اصلا اگه این سفیانی که اسمشو گفتم و مشخصاتشم کلا هست حاکم بشه من مطمئن میشم که ظهور تو سال آینده اتف ...

یعنی میشه خدا ما رو دوست داشته باش ظهورآقا روبینیم فکرش هم دلمو میلرزونه😭

یعنی میشه خدا ما رو دوست داشته باش ظهورآقا روبینیم فکرش هم دلمو میلرزونه😭

بخدا من حسم هیچوقت بهم دروغ نمیگه حس میکنم مثل یه چشم بهم زدن قراره امام عزیزمون بیاد ♥️ پناه بر خدا انشالله