2777
2789
عنوان

استایل جدیدم 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 55759 بازدید | 847 پست
اهووم نمیتونی تصورش و بکنی چقد دلتنگشم امروز با مامان و خاله هام سر مزارش نشسته بودیم از حرفاش از خا ...

الهی بگردم

نفس جای خالی شون تا ابد آزارمون میده

من و خالم خیلییی نزدیک بودیم بهم

انگار مادرم بود

منم آهنگ دروغه مازیار فلاحی و سر مزار میذاشتم زار میزدما

واقعا میفهمم حالتو

روح مامان جون شاد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو ازدواج همه چی باید دو طرفه باشهاگه ما یه قدم برمیداریهمسرتم باید یه قدم بردارهباهاش حضوری صح ...

پیام رو هر روزه داریم ولی تماس نه بنظرتون بده؟ بگم هر روز شده در حد ۵ دقیقه زنگ بزنه؟۵دقیقه خوبه؟

الهی بگردمنفس جای خالی شون تا ابد آزارمون میدهمن و خالم خیلییی نزدیک بودیم بهمانگار مادرم بودمنم آهن ...

بعضیا جای خالیشون خیلی خیلی عمیقه 

من گاهی یادم میره نیستش دیگه 

مامانم میگه نفس نکن اینطوری با خودت 

ولی همش حس میکنم خوابم و شوخیه

مصی حالا که میبینم چقدررر بهت نشسته این لباسا

مصی یلدا نزدیکه چی میپوشی

راستی مصی اقا بهروز خرید نکرد؟

استایل بهروز تو چه سبکیه

من احساس میکنم تو مردونه پسندی

ماشالله خودت که همه چی تمومی😍😍اقا بهروز چی گیرششش اومده هااه

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
پیذاش نکردم🥺💔

از دیدگاه من شما و همسرت خیلی اصیل هستین نمی‌دونم تا حالا کسی گفته یا نه ولی من از چهره هاتون این برداشت رو داشتم، منظورم از اصیل بودن شخصیت و رفتاریه که خیلی زیباست کسایی که خانوادشون خیلی محترمن و واسشون وقت گذاشتن خودشون هم اینطوری میشن مثل شما و همسرتون ، میگن که هر آدمی آیینه ی خانوادشه 

نمی‌دونم منظورمو متوجه میشی یا نه خیلی سخته بیانش

هم قیافه هاتون هم شخصیت خودت که اصیل بودنتو نشون میده، شخصیت و رفتار همسرت رو نمی‌دونم اما احساس میکنم خیلی سنجیده و پخته رفتار می‌کنن و در برخورد با بقیه خیلی جدی اما برخوردش با تو یه جاهایی شاید حتی بچه هم بشه😂

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭
درسته عزیزم باشه حتما همین کارو میکنم ولی خب اگ وقت داشته باشه حتما تماس میگیره مثلا امروز پیام نداد ...

ببین اشکال نداره شلوغه سرش

ولی تو خواستت و بهش بگو

بعضی وقتام کیفیت مکالمه ها مهم تر از تعداد مکالمه اس

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

پیام رو هر روزه داریم ولی تماس نه بنظرتون بده؟ بگم هر روز شده در حد ۵ دقیقه زنگ بزنه؟۵دقیقه خوبه؟

یکم باید ببشتر شه عزیزم 

بعضیا جای خالیشون خیلی خیلی عمیقه من گاهی یادم میره نیستش دیگه مامانم میگه نفس نکن اینطوری با خودت و ...

من ی روزایی میخوام بهش زنگ بزنم

یا میگم عه اینو به خاله جون بگم

یهو یادم میاد خاله نیست... 

مصی اون لباس اخریه پشت بند داره که کمرش اندامی طوره؟

زیاد تو عکس مشخص نیست

مدلش انگار راسته نیست نه؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
مصی حالا که میبینم چقدررر بهت نشسته این لباسامصی یلدا نزدیکه چی میپوشیراستی مصی اقا بهروز خرید نکرد؟ ...

😍😍 دختر تو که منو میبری رو ابرا

بهروز سر کار اولش رسمی پوشه 

سر کار دومش و حالت عادی اسپرت

مردونه خیلی بیشار بهش میاد

حالا به خاطر من یه جاهایی مردونه میپوشه

بذار ببینم عکس دارم از استایلش

😍😍 دختر تو که منو میبری رو ابرابهروز سر کار اولش رسمی پوشه سر کار دومش و حالت عادی اسپرتمردونه خیل ...

مصی راست میگم😍 اندامت یجوریه که فاقد چربیه اضافه هست و در عین حال پره و همه چی بهت میاااد

خوبه با شرایط استایل میزنه🤣

اره کلا تیپ مردونه قشنگتره مصی