من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه خانمی از آقاشون میپرسه شما آقایون وقتی باهم تنها هستید از. چی حرف میزنید
آقاشون میگه والا ماهم از همون چیزایی حرف میزنیم که شما خانوما حرف میزنید
خانومش میگه ،وا شمااقایون چقدر بی ادبین
حقیقت داره یا خوابه که دستات توی دستاشه محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه باهاش خوشبخت وآرومی سرت رو شونه اونه یه روزی مال من بودی ولی اینه نمیدونه نمیدونه که دست تو تودستای منم بوده بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده بگو چی بین ما بوده سر عشقت چی اوردی اونم حرفاتو باور کرد واسه اونم قسم خوردی
در آخر یه چیز دیگه باید اضافه کنم هرپسری دوستاش روطبقه بندی میکنه ۱،کسانی که اصلا شوخی نداره. ۲کسانی که یه کم شوخی داره ۳ کسانی که شوخی تا حد عمه فراتر نمیره ۴کسانی که مابین عمه وابجی قرار دارند ۵ فقط خواهر و مادر
واگه کسی از گروه دوم بخواد بره به پنجمی حتما با مقاومت ودعواروبرو میشه
حقیقت داره یا خوابه که دستات توی دستاشه محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه باهاش خوشبخت وآرومی سرت رو شونه اونه یه روزی مال من بودی ولی اینه نمیدونه نمیدونه که دست تو تودستای منم بوده بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده بگو چی بین ما بوده سر عشقت چی اوردی اونم حرفاتو باور کرد واسه اونم قسم خوردی