2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا مامانم

29 بازدید | 4 پست

اومده رفته یه سرویس قابلمه خریده که مثلا واسی جهیزیه ام

بهش میگم پووولشو میدادی خودم میرفتم دو دست لباس گرم میگرفتم اصن میرفتم دکتر نسخه دارومو میخریدم

الان قابلمه رو قابلمه گذاشتن چه معنی میده ببر پس بده

تو که میبینی چقد پول لازمم قابلمه میخام چیکار 

خودم میخوام ببرم پس بدم پولشو بگیرم برم دکتر زنان بعدشم یه دوتا لباس گرم خونگی بگیرم

ناراحت و عصبی شده و میگه فردا کی میخاد جهیزیه بگیره و .....

۱. ببر پس بده

۲. قابلمه واجبه حرف نزن

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

شاهد سیل نظراتتونم😐

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه که به فکر آینده هست، چه مادر خوبیحالا یکم نازش کن بگو پول بده دکترم برم

الان دیگه نداااره که مشکلم همینه