2777
2789
عنوان

دلیل شوهرم برای شماره دادن به یه زن تو خیابون شما باشین باور میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 108 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم یطوری رفتار کنید که انگار باور کردید و خیالتون راحت شده و بهش اعتماد داریدولی در خفا حواستون ...

خسته شدم دیگه

حواسم هست که مچشو گرفتم

احتمالا فردا برم خونه پدرم

گیریم که براش نقش بازی کردم و ده باز دیگه هم‌مچشو گرفتم

تهش چیه؟؟ این ادم بشو نیست

توی رابطتون شاید کم میذاری دنبال هرزه ها افتاده💔ولی نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم فقط اینکه حرفشو ...

تا تقی ب توقی میخوره میگید تو رابطه کم گزاشتید و فلان...ذاته مردِ هول مگه فقط ب رابطه بستگی داره؟

عزیزم آدم باید خودش خوب باشه شما که خانم هستی خیانت اصلا توجیه نداره

قبول دارم حرفتو گلم ولی یه سری مردا کم بذاری در رفتن باید اینارو بشونی سرجاشون تا از سرشون بره بیرون این قضیه وگرنه شوهرمن که راستگو و خوب بود یه جوری رو دستی زد بهم که همیشه گفتم مردا خیلی قشنگ دروغ میگن اعتمادی ندارم دیگه بهش با اینکه فقط سه ساله که ازدواج کردم

توی رابطتون شاید کم میذاری دنبال هرزه ها افتاده💔ولی نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم فقط اینکه حرفشو ...

خاک تو سر من که تو همجنسمی 

واقعا متنفرم بااین طرز فکرت خیانت هیچ دلیلی نداره برو بمیر بااین حرف زدنت هرچی سرت بیاد حقته تو 

عزیزم دلیلم نیستمیگم شوهرم از ایناس مه از اب کره میگیرهاخه گفت دنبال پول کندن بوده از زنه

نمیدونم زندگی توعه تو بهتر از ما میدونی حرفاش راست بوده یا دروغ؟؟ 

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

قبول دارم حرفتو گلم ولی یه سری مردا کم بذاری در رفتن باید اینارو بشونی سرجاشون تا از سرشون بره بیرون ...

میتونی تاپیکامو نگاه کن من خودم تو زندگیم گذشتم مردا جنبه محبت و مدارا رو ندارن دم در میارن