2777
2789
عنوان

دلیل شوهرم برای شماره دادن به یه زن تو خیابون شما باشین باور میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 109 پست
دروغ محضباور نکن

نه ولی خب کارتی که داده بهش شماره موبایلیه که همیشه تو خونه ولوئه

میگه من اگر کیخواستم خیانت کنم تین خطمو نمیدادم که تو توی دوروز بفهمی خلاصه اون زن پیام میده زنگ میزنه

اتفاقا رابطه جنسیمون عالیهاحساس میکنم مشکل روانی داره

همینجوری دنبال مدرک باش شابد میخواسته جلب توجه کنه یکم بهش غرور بده دائم تعریف کن ازش (نکه یه جوری تعریف کنی خودشو خیلی بالا ببینه باز😅)مثلا بگو منو تو کنار هم واقعا کاملیم من خیلی واقعا افتخار میکنم که زحمت میکشی واسه منو زندگیمون خلاصه که باز خودت بهتر میدونی طرز حرف زدنتونو و جدا از همه اینا دنبال مدرک باش هرچی دیدی بروش نیار تا به جایی برسه که دیگه نتونه هیچی بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین باور کنی خری تمام

نه ولی خب کارتی که داده بهش شماره موبایلیه که همیشه تو خونه ولوئه

میگه من اگر کیخواستم خیانت کنم این خطمو نمیدادم که تو توی دوروز بفهمی خلاصه اون زن پیام میده زنگ میزنه

نه ولی خب کارتی که داده بهش شماره موبایلیه که همیشه تو خونه ولوئهمیگه من اگر کیخواستم خیانت کنم تین ...

خوشم میاد ک انقدررررررررررر ساده ای

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

توی رابطتون شاید کم میذاری دنبال هرزه ها افتاده💔ولی نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم فقط اینکه حرفشو ...

عزیزم آدم باید خودش خوب باشه شما که خانم هستی خیانت اصلا توجیه نداره

نه ولی خب کارتی که داده بهش شماره موبایلیه که همیشه تو خونه ولوئهمیگه من اگر کیخواستم خیانت کنم تین ...

عزیزم طبق تاپیکات حس میکنم شوهرت کلا یجورایی متعهد نیس انگار دیگه خودت بهتر میشناسیش بازم

چند ساله ازدواج کردین 

راستی این ثابت شدس برام که مردا یه جوری دروغ میگن که از راستم راستتره💔 دیدم که میگم میتونی تایپیکامو بخونی و ببینی شرایط زندگیمو و اینکه اگه تونستی راهنماییم کن گلم ممنونم