2777
2789
عنوان

دلیل شوهرم برای شماره دادن به یه زن تو خیابون شما باشین باور میکنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 108 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تصادفی صداشونو شنیده قبلش باید میگفت معذرت میخوام به حرفاتون گوش میدادم بعد حرفشو شروع میکرد

افرین

این فقط شیشه رو میده پایین میگه مهندس فلان هستم کارت بدم خدمتتون

خاک تو سر من که تو همجنسمی واقعا متنفرم بااین طرز فکرت خیانت هیچ دلیلی نداره برو بمیر بااین حرف زدنت ...

اولا درست حرف بزن عزیزم دوما بقیه نظرامو بخون توی همین تایپیک اگه اون حرفو زدم هزارتا حرف دیگم بار مردا کردم و بمن زخم خورده نگو هرچی سرت بیاد حقته حرفت دلمو شکست چون نبودیو ندیدی پس فقط به ظاهر قضاوت نکن اره گفتم شاید کم گذاشتی واسش ولی حرفمو توجیح کردم 

کلی قسم و ایه خورد که فقط قصدش همین بودهکه پشت جراغ قرمز وایساده بودیم صداشو شنیدم که داره بحث میکنه ...

اون زنه زنگش نزد گویا شوهرت به همه شماره میده 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اون زنه زنگش نزد گویا شوهرت به همه شماره میده

گفت خانمه زنگ نزد بهم

نمیدونم 

به قول یکی از کاربرا شاید گوشی مخفی داره بل یه خط دیگه

اول کارتشو میده جلب اعتماد کنه

بعد میکه به اون خطم پیام بدین

خب اگه زنه با شوهرت رابطه  خاصی داشت ،سوار ماشین شوهرت  میشد و صداش واضح میومد ،چون صدای زنه نمیاد پس معلومه شوهرت واسه خودشیرینی شمارشو داده به خانمه .

خانمه هم محلش نداده و زنگ نزده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....