2777
2789
عنوان

یه دلیل خیلی منطقی برا شوهر نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 131 پست
همچین لازم هم نیس شاید برای شماها لازم باشه به هرحال هرکسی یه چیزی دوست داره :)

یعنی شماپارنترنداری؟نیازهاتوسرکوب می کنی؟

اینطوری برودکتر ،چون غیرطبیعیه!

متن که گذاشتی ازدواج رسمی منظورشه اونم بخاطرمسئولیتها نه کلاداشتن پارنتر و....

یه جوری حرف میزنی انگارازجنس مرد کلا چندش میشه!

شماها یعنی کیا؟

بله من ترجیحم اینه متعهدباشم ،طرف مقابلم هم همینطور 

رابطه ول وشل نخواستم ودوتاهم بچه دارم کارازلازم گذشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگر بخواین واقع گرایانه نگاه کنید بله الان هم شما ۱۰ سال دیگه رو ببین ازدواج خییییییلی انگشت شمار ...

🤣🤣🤣

والا من آمریکا زندگی میکنم ادم ها اکثرا تو یه سنی دنبال ازدواج میرن!

شما که روانشناسی خوندی، آدم عادی، در شرایط عادی ازدواج میکنه و بچه دار میشه اگه غیر این باشه یعنی اسیب دیده!

همین که شما نتونی خودت رو با کسی تنظیم‌کنی، گاهی به نفع خواسته هاش کوتاه بیایی و‌گاهی اون کوتاه بیاد نشون میده ادم منعطفی نیستی! 

یکی از دلایلی که تو ایران ازدواج انگشت شمار هست بدلیل وضع اقتصادی ه نه اینکه ادم ها بطور طبیعی با ازدواج مسیله داشته باشن! 

تو امریکا اکثر ادم ها ازدواج میکنند و حداقل دو تا بچه دارن!ً

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

این واقعیته 

من از دوستام کسیو ندیدم بعد ازدواج آرامش داشته باشه اتفاقا همشون روانی شدن

یه استاد خانوم داشتیم ۴۸ سالش بود ازدواج نکرده بود هممون فکر می‌کردیم ۲۷ سالشه انقدددددد که جوون بود

🤣🤣🤣والا من آمریکا زندگی میکنم ادم ها اکثرا تو یه سنی دنبال ازدواج میرن!شما که روانشناسی خوندی، آد ...

منم میتونم بگم پاریس زندگی میکنم از کجا معلوم راست میگم اتفاقا این نشانه ناآگاهی شماست اونا ازدواج رسمی ندارن بلکه همخونه میشن ۲۰ درصد ازدواج رسمی تو آمریکا وجود داره و این اسمش ازدواج نیست 

اگر همه ازدواج میکنن دو بچه میارن چرا کشورای جهان اول انقدر با کمبود زاد و ولد مواجهن و دارن از کشورای دیگه میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟

🤣🤣🤣والا من آمریکا زندگی میکنم ادم ها اکثرا تو یه سنی دنبال ازدواج میرن!شما که روانشناسی خوندی، آد ...

اهان این همه خیانت رو تو جامعه نمیبینی شما؟؟؟این همه روابط خارج از ازدواج تو خانم ها و آقایون متاهل 

همه چی گل و بلبل هست 

چقدر حرفای شما سطحی 

منم میتونم بگم پاریس زندگی میکنم از کجا معلوم راست میگم اتفاقا این نشانه ناآگاهی شماست اونا ازدواج ر ...

اگر شما بگی پاریس زندگی میکنی من چون دلیلی نمیبینم بخوام کراس چکت کنم و دلیلی نمیبینم بخوای دروغ بگی میپذیرم! همینکه انقدر ذهن منفی داری که فکر میکنی هر کی هر حرفی زد حتما دروغه نشوندهنه خیلی چیزاست

مجبور نیستی باور کنی واقعیت زندگی من با باور شما عوض نمیشه!

امار زاد و ولد ربطی به ازدواج سفید و غیر سفید نداره! بلخره یا بچه ای بوجود میاد یا نمیاد! رسد پایین‌بودن نرخ زاد و ولد هم نسبت به گذشتشون هست که اکثرا ۴،۵ تا بچه میوردن! 

همین که به کسی که تمایل به ازدواج نداره برچسب غیرطبیعی میزنی نشانه ناآگاهی شماست واقعاااااا البته حق میدم بهتون

اگر شما بگی پاریس زندگی میکنی من چون دلیلی نمیبینم بخوام کراس چکت کنم و دلیلی نمیبینم بخوای دروغ بگی ...

بله کاملا مشخصهههههه 

حداقل رسانه ها رو یکم دنبال کنید من تصور میکنم شما حتی ایران هم زندگی نمیکنی چون اطلاعاتتون خییییییلی پایینه نه راجع به کشورای دیگه اطلاعاتی داری نه راجع به ایران 

خانم ها ازدواج یک انتخاب شخصی هست اگر دوست نداریید ازدواج کنید دنبال توجیهش با دلایل منطقی و غیر منطقی نگردید! 

ما ازدواج کردیم و راضی هستیم شما دوست ندارید ازدواج نکنید مگه الان زیر فشارید که چرا ازدواج نمیکنید که داریید توجیهش میکنید؟!

اگر شما بگی پاریس زندگی میکنی من چون دلیلی نمیبینم بخوام کراس چکت کنم و دلیلی نمیبینم بخوای دروغ بگی ...

😁😁😁😁😁😁

قبلا ۴،۵ تا بچه همشون نمی‌آوردند اونایی که تواناییش رو داشتن و هنوزم دارن میارن ولی بحث فرهنگی هست الان یه دونه هم تو تعداد کمیشون دیده میشه شما کلا تو باغ نیستی 

همین که به کسی که تمایل به ازدواج نداره برچسب غیرطبیعی میزنی نشانه ناآگاهی شماست واقعاااااا البته حق ...

من برچسب نمیزنم طبیعت دنیا اینه! شمایی که روانشناسی خوندی باید اینو بهتر از من بدونی! کسیکه نخواد مسیولیت قبول کنه یه جای کارش می لنگه!

بله کاملا مشخصهههههه حداقل رسانه ها رو یکم دنبال کنید من تصور میکنم شما حتی ایران هم زندگی نمیکنی چو ...

کلا خیلی منطقی حرف میزنژ😂😂😂 نه ایران زندگی میکنم نه امریکا احتمالا دارم از عالم غیب جواب میدم🤣🤣🤣