2777
2789
عنوان

یه دلیل خیلی منطقی برا شوهر نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 137 پست
منظورم لازم نبودن ازدواج بود نه اینکه کلا با کسی دوست نباشی واقعا حوصلت خیلی زیاده که داری با من بحث ...

واقعاااااا هم نظرات اشتباه خودشون رو میخوان تحمیل کنن بعد یکی از در منطق وارد میشه زورشون میگیره ریپلای میکنن

خانم ها ازدواج یک انتخاب شخصی هست اگر دوست نداریید ازدواج کنید دنبال توجیهش با دلایل منطقی و غیر منط ...

فشار خانواده*

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اول منو و کسایی که واقعیت ها رو گفتیم دونه دونه ریپلای کردی و خواستی نظر شخصی خودت رو تحمیل کنی ...

این تاپیک کسیه که دوست نداره ازدواج کنه 🤭

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خب که چی؟؟مگه من از ازدواج خودم حرفی زدم؟؟؟انقدررر بهن فشار اومده که رفتی تاپیکای منو زیر و رو کردی؟؟واقعاااا الان مشخصه تو زندگیت چقدر فلاکت داری اینو همه اینایی ام که تو تاپیکن متوجه شدن 😁

فشار خانواده*

اشتباه نکن

اگر واقعا دلت برای کسی نمیتپه اگه واقعا دلت نمیخواد بقیه عمرت رو با کسی باشی بخاطر فشار خانواده ازدواج کردن صد در صد تهش احساس ناراضایتی 

دعا میکنم اگر انقدر تو زندگیت تحت فشار هستی به یه نتیجه درست برسی یا جدا بشی یا مشکلاتت حل بشه چون عقده سرتاسر وجودت رو فرا گرفته

خب که چی؟؟مگه من از ازدواج خودم حرفی زدم؟؟؟انقدررر بهن فشار اومده که رفتی تاپیکای منو زیر و رو کردی؟ ...

من بدبخت و بیچارم اگه این خوشحالت میکنه! 

اره رفتم تاپیکاتو یه نگاه کردم تا ببینم با کی طرفم و دیدم ۹۰ درصد تاپیکات در مورد دروغ دیگران و بدبینی ه واسه همین فهمیدم با کی طرفم! 

من بدبخت و بیچارم اگه این خوشحالت میکنه! اره رفتم تاپیکاتو یه نگاه کردم تا ببینم با کی طرفم و دیدم ۹ ...

اره خب چون تو هم یکی از همون دروغگوها هستی ادای آدمای خوشبخت رو درمیاره و به مجردها حسادت میکنی بارها دیدم تو تاپیک ها به مجردی توهین کردی سطحت خیلی پایینه واقعااااا!!!!!!

من بدبخت و بیچارم اگه این خوشحالت میکنه! اره رفتم تاپیکاتو یه نگاه کردم تا ببینم با کی طرفم و دیدم ۹ ...

بعدم همه دخترا خواستگار دارن این که تو تنها خواستگارت شوهرت بوده خب به من ربطی نداره

انقدر نفهمی که چیز به این سادگی رو هم متوجه نشدی که نظری که من دادم علمی بود نه مثل تو شخصی و مربوط به زندگی خودم نتیجه سال ها مشاوره دادن به این و اون بود و بودن تو جامعه 

کسی که میره تاپیک بقیه رو میگردا تا نقطه ضعفی پیدا کنه و از قضا با شکست هم مواجه میشه یعنی قبول داره حرفاش چرت و پرتی بیش نبوده و به شدت جلوی بقیه سرافکنده شده

منظورم لازم نبودن ازدواج بود نه اینکه کلا با کسی دوست نباشی واقعا حوصلت خیلی زیاده که داری با من بحث ...

شمابی حوصله مثل من تاپیک نزن ،نظرنخواه

دوست داری فقط گوینده باشی ،پستو قفل کن 

دوست داری فقط بگی وبقیه تایید شدنی نیست!😁

واقعاااااا هم نظرات اشتباه خودشون رو میخوان تحمیل کنن بعد یکی از در منطق وارد میشه زورشون میگیره ریپ ...

تاییدکه میکنی اونم جوابی که به من داده،کسی مجبورنیست تاپیک بزنه اجبارنیست 

همه بایدتاییدکنن !نظرات مختلف طبیعیه!من یادم نمیادشماروریپلایی کرده باشم که تاکیدمیکنی واقعا!!

تازه سن استارتردیدم ،واقعامتاسفم تواین سن تایپک ازدواج و..حالامخالفش میزاره ،تازه دیدم وگرنه اصلاپست نمیزاشتم 

خواهرزاده من هجده سالش ،هنوز ازچشم من بچه اس ،حتی میگم زودآرایش نکن بچه ی ،که خودش دوست داره رژ میزنه 

تمام فکروذکرخودش وخانواده ماتواین سن ،درس خوندن وکنکور ودرسهاش ،من خودم بعد درس ودانشگاه ازدواج کردم  

تواین سن اصلا توباغ نبودم بین ازدواج خوبه یابد ،به فکرکنکورم بودم 

تاییدکه میکنی اونم جوابی که به من داده،کسی مجبورنیست تاپیک بزنه اجبارنیست همه بایدتاییدکنن !نظرات مخ ...

کی با شما کار داره ؟

فانتوم چیه؟

مگه من تو رو گفتم؟

مطمئنی حالت خوبه؟؟