2777
2789
عنوان

یه دلیل خیلی منطقی برا شوهر نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 137 پست
خوب ازدواج‌نکنین ما‌که ازدواج‌کردیم‌خیلیم‌راضییم شما‌دوس‌نداری نکن

چیه میخوای بیای بزنی فقط یه نظر دادما

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
امضا توسط خوندم طرز تفکر تو خیلی دوست دارم

قربونت برم من❤😍

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دلایلی که دوست ندارم ازدواج کنم اینه که پسرای الان چیزی از تعهد و مسئولیت و.... نمیفهمن 

پسر ۳۰ساله تا ۱۲ظهر میگیره می‌خوابه،  باباش خرجشو میده ، میره دختر بازی 

پسرای الان هیچییییی حالیشون نیس واقعااااا

ازدواج با ادم درست در زمان درست هم موجب شادی میشه.

هیچکس نمیخواد با آدم نادرست ازدواج کنه منتها ادما تو دهه های مختلف و حتی تو سن های مختلف کلی تغییر میکنن و کلا انسان غیرقابل پیش‌بینی هست

این برای کسایی که ازدواج سفیدمیکنن ،اعتقادات مذهبی ندارن ونیازهاشون برآورده میشه 

نه اینکه یه عمرنیازهاسرکوب کرد 

پارنترنداشت وازلحاظ محبت وعشق و..نباشه 

ازدواج درایران ،برای زن ومرد لازمه ،فقط باید انتخاب خوب باشه ،سطح توقع مناسب باشرایط فرد

هیچکس نمیخواد با آدم نادرست ازدواج کنه منتها ادما تو دهه های مختلف و حتی تو سن های مختلف کلی تغییر م ...

خب این نظر شماست

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
بله چرا فکر میکنید متاهل ها شاد نیستن ؟یا اینکه مجرد ها مدام در حال خوشحالی و خوش گذرونی هستن ؟🥲

من همون خوشگذرونی های مجردیمو دارم ولی با یه ادم پایه و امن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این برای کسایی که ازدواج سفیدمیکنن ،اعتقادات مذهبی ندارن ونیازهاشون برآورده میشه نه اینکه یه عمرنیاز ...

همچین لازم هم نیس شاید برای شماها لازم باشه به هرحال هرکسی یه چیزی دوست داره :)

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))