2777
2789

من واسه عروسی فامیل نزدیکم ارایشگاه نمیرم

خودم فقط میکاپ مخصوص خودمو بلدم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه عروسی فامیل نزدیکم ارایشگاه نمیرمخودم فقط میکاپ مخصوص خودمو بلدم

منمممممممم دقیقا

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خودم عزیزم

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

نه،فقط نزدیک

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

من عروسی خواهرم خودم آرایش کردم خودمو، چون وسایلش رو کااامل دارم

دو تا از خواهرام ولی رفتن آرایشگاه

بعد هر کی اومد به من می‌گفت تو خوشگل تر شدی کدوم آرایشگاه رفتی؟؟!!