2777
2789
عنوان

یه دلیل خیلی منطقی برا شوهر نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 137 پست
ولی من دیدم اطرافم دخترایی ک ب نهایت زشت بودن زبون نداشتن اما بخاطر داشتن یه مردخوب وهمراه الان برای ...

انتخاب درست👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

پس من خیلی شوهریم 😄

😁ایشالا که خوشبخت باشی

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شما خوشم میاد منطقی هستین

ارادت❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

هرکسی دیدگاه متفاوتی داره . 

یکی با ازدواج احساس خوشبختی میکنه

یکی مجردی رو به همه چی ترجیح میده.

کلا نمیشه یه قانون رو به همه نسبت داد .

همونطور که افراد زیادی رو داریم که ازدواج کردنشون پشیمونن 

افراد زیادیم داریم که احساس خوشبختی کامل میکنن.

واسه مجردا هم همینه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

والا تو ایران که طول عمر زن ها بیشترالان دور وبر همه ما چقد زن های هستن که شوهرشون مرده

دقیقا هم واقعیت اینجوره هم آمار 

اتفاقا تو ی تاپیکی میگفتم با مرد با اختلاف سنی بالا ازدواج نکنید چون طول عمر آقایون نسبت به خانما کمتره 

نسبت امید به زندگی در خانما بیشتره

بدبینی نیست واقعیته وگرنه شما این شکلی برای توجیه حرفت استیکر خنده نمیذاشتی

واقعیت زندگی منو شما ظاهرا بهتر از من میدونی 

وای که چقدر ادم منفی و شکاکی هستی با هر کسی بری تو رابطه هم خودت رو اذیت کیکنی هم اونو

من چرا باید توجیه کنم؟ چه اتفاقی برام میوفته؟ من اگه ناراضی باشم جدا میشم چرا باید برای یه غریبه توجیه بیارم! 

میخوای باور کن میخوای نکن انتخاب خودته! من تا ۳۰ سالگی مجرد بودم و بسیار از مجردیم لذت بردم، الانم ۸ ساله ازدواج کردم خدا رو شکر هر روز از روز قبلم راضی تر هستم و بابت وجود و حضورش خدا رو شکر میکنم چون همسری دارم که شبیه منه علاقه مندی هامون یکیه باهم به ارامش میرسیم

درسته همیشه و همه جا هم مثل هم فکر نکردیم و اختلافاتی داشتیم ولی باهم صحبت کردیم و یک نتیجه ای گرفتیم که هر دو راضی 

منم میتونم مثله شما نتیجه گیری کنم که چون شما از مجرد بودنت ناراضی هستی داری انقدر زور میزنی بگی مجردی خوبه!!

دوست نداری ازدواج کنی انتخاب شماست کسی نمیتونه بهت بگه چرا، همونطور که اوناییکه ازدواج کردن قرار نیست به بقیه جواب پس بدن!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خانما ازدواج میکنن چون 

نیاز جنسی دارن 

چون نیاز عاطفی و عشقولانه دارن 

چون دوس دارن مادر بشن 

حالا میرن تو زندگی ،بعضی از این نیازهایی که گفتم برآورده میشن بعضیاشون نه 

یکی شوهرش سرده ،یکی شوهرش بی عاطفه است ،یکی بچه دار نمیشه ،یکی هم هست که همه نیازهاش برآورده میشه 

زندگی یعنی همین ،به نظرم مواجهه با بعضی سختیا و چالش ها باعث میشه روح آدم بزرگ بشه ،زندگی همش خوشی نیست ،گاهی لازمه آدم کوتاه بیاد صبوری کنه 

اما گاهی هم به مرحله‌ای میرسی که دیگه نمیشه تحمل کرد اونجاست که مجبور به جدایی میشی 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

چرا فکر می کنین همه مجردا تو عشق و حالن و همه متاهلا بدبخت! من با شوهرم درست مثل رفیقیم و خیلی خوشحالم از اینکه ازدواج کردم 

در کل نمی شه جمع بست 

در ضمن تو علوم انسانی شما نمی تونی چیزی رو صد در صد بگی همه چیز در حد نظریه است چون انسان ماده نیس که بگی صد در صد مثلا تو صفر درجه یخ می زنه در مورد انسان چیز قطعی نمی شه گفت 

واقعیت زندگی منو شما ظاهرا بهتر از من میدونی وای که چقدر ادم منفی و شکاکی هستی با هر کسی بری تو رابط ...

شما حتی مقدمات و بدیهیات خیلی چیزا رو نمیدونی پس من نمیتونم برای کسی که سطح اطلاعاتی پایینی داره چیزی رو توضیح بدم چون اول باید مقدمات رو بدونه تا بعدا بتونه چیزای دیگه رو درک کنه 

ازدواج به نفع مرداس ،حتی پسر با دختر چت میکنه اعتماد بنفس میگیره و ارامش

ازدواج به نفع کسیه که براش آمد و منفعتی داشته باشه

اتفاقا دخترانی دیدم که در زمان مجردی مورد توجه نبودند و زندگی تو خونه پدری براشون حکم زندان داشته ولی با ازدواج علاوه بر پیشرفت مستقل شدن و حتی ظاهرشون از این رو به اون رو شده

و بالعکس این قضییه هم صدق میکنه

شما حتی مقدمات و بدیهیات خیلی چیزا رو نمیدونی پس من نمیتونم برای کسی که سطح اطلاعاتی پایینی داره چیز ...

با ادم‌متعصبی که ادعای منطقی بودن دارن بحث کردن تلف کردن ه وقته. 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
واقعیت زندگی منو شما ظاهرا بهتر از من میدونی وای که چقدر ادم منفی و شکاکی هستی با هر کسی بری تو رابط ...

شما اول منو و کسایی که واقعیت ها رو گفتیم دونه دونه ریپلای کردی و خواستی نظر شخصی خودت رو تحمیل کنی خوبه اولین صفحات تاپیک هست نظراتت

یعنی شماپارنترنداری؟نیازهاتوسرکوب می کنی؟اینطوری برودکتر ،چون غیرطبیعیه!متن که گذاشتی ازدواج رسمی من ...

منظورم لازم نبودن ازدواج بود نه اینکه کلا با کسی دوست نباشی 

واقعا حوصلت خیلی زیاده که داری با من بحث میکنی 😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))