2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 131 پست
خب قبل از اینکه بره ترمیم اره خونریزی داشت بعدش که رفت سه روز استراحت داشت و بعدش سرپا شد،ازش خبر ند ...

باشه عزیزدلم ممنون❤️

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدا که خوب شدی برو دکتر زنان بگو از دوچرخه افتادم یا هرچی میترسم چیزیم شده باشه معاینه کنین ببینین ...

ن از بابت اون مشکلی ندارم چون دکترم گفت هروقت خاستی گواهی بگیری بیا پیش خودم گواهی میدم بهت 

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

چرا من حس میکنم اصلا بکارتی وجود نداره و ترمیمش هم ی دروغ ابکی از طرف مافیای پزشکیه🤔

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

سلام گلی 

همه پزشکا این کار انجام میدن؟ یا سخت گیری و بد اخلاقی دارن ؟

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ولش کن راهنماییش هم کنی اینه ادبش

ممنون واقن من فقط راهنمایی میخاستم ازتون 🙂

عزیزم میتونم درخاست دوستی بدم چندتا سوال بپرسم؟ 

لطفا ضروریه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨