2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 131 پست
آره بخدابدشم میادمن به عنوان خواننده خیلی حس بدی گرفتم از پیامش چه برسه استارتر بنده خدا که الانم شر ...

فکر کنم منظور بدی نداشت و با یه حالت نگران گفت 

من پست های این خانم رو توی تاپیک های دیگه دیدم رفتار ضد.زن نداشته تا به حال

من قضاوت نکردم حقیقتی که دیدم گفتم ولی کار شما قضاوت و داستان سرایی بود و ترجیح میدم دیگه جوابتو ندم ...

اگ میخاستی جواب ندی ریپ نمیزدی ک ملت خود درگیر😕😂

خوشحالم میکنی 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کنم منظور بدی نداشت و با یه حالت نگران گفت من پست های این خانم رو توی تاپیک های دیگه دیدم رفتار ...

بله شاید حق با شماست

کلا من گفتم واجب نیست ادم قضاوت کنه ولی خودشون بدشون اومد 

واقعا در موراد اینجوری ادم نباید داستان ببافه که طرف رو به حرف بیاره حالا  هر نیتی میخوایم داشته باشیم 

منم منظور بدی نداشتم و دعوایی نداشتم با ایشون خودشون جبهه گرفتن و میگیرن عزیزم

بله شاید حق با شماستکلا من گفتم واجب نیست ادم قضاوت کنه ولی خودشون بدشون اومد واقعا در موراد اینجوری ...

من الان پستشو دیدم 

فکر کردم منظورتون با یکی از پست های دیگشه 

در اون مورد درست گفتید!

خدایااا تو نی نی سایت ی کامنت نمیشه گذاشت من تو کار بقیه دخالت میکنم شما ک خیلی خوبی چرا تو کار من د ...

من ادعای خوب بودن ندارم، برای همسن ممکنه اشتباه بکنم.

نعذرت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ب خواست خودت یا به خواست هر کسی دیگه ای هر چی بوده اون لحظه رو زندگی کردی و یه اشتباهی شده سخت نگیر ...

فداتشم❤️

اره هواسم هست داروهامو سروقت میخورم ایشالله ک چیزی نشه زود خوب شم  اینروزاام بگذره

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

اهااا عزیزم لازم نبود که انقدر درد به خودت بدی میرفتی گواهی میگرفتی نمیخواست ترمیم کنیالانم نگران نب ...

دیگ مجبور شدم برم ترمیم کنم🙂

قربونتون برم ک انقد مهربونید🥲❤️❤️

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

ای وای کاش خانوادت نفهمیده بودن حداقل بیخیال نگران نباش بهتر که الان نیست حداقل این خوبه

اره کاش نمیفهمیدن ولی دیگ ....

اره خداروشکر دیگ از دستش خلاص شدم

اره واقعا انشالله هم روحتون و هم جسمتون زودتر بهبود پیدا کنه

مرسی قربونت برم 🥲❤️

دیگ مجبور شدم برم ترمیم کنم🙂قربونتون برم ک انقد مهربونید🥲❤️❤️

الهییی عزیزم❤️

خودتو ناراحت نکن اصلا ولی به نظرم کسی که گواهی بخاد ازت رو اصلا قبول نکن مگه ارزش تو به داشتن یا نداشتن یه تیکه گوشته 

درسته شاید از رابطه قبلیت ضربه خوردی اما اشتباه از تو نبوده از فطرت بد اون بوده و لازم نیس ناراحت بشی و همه پسرا هم به این چشم نبین خوشگل خانم ایشالا اونم یروزی به موقع خودش میشونیش سرجاش زمان میبره ولی تو از یادت نبر.

من همسنای خودتم خوب درکت میکنم 

فقط یادت باشه عاشق شدن چیز بدی نیس و بابت رابطه هم خودتو سرزنش نکن چون به وقتش لذتشو بردی .