2777
2789
عنوان

ترمیم بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 131 پست
تا چند روز طبیعیه هر بدنی یه استعدادی برا خوب شدن داره.

بله درسته

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا من حس میکنم اصلا بکارتی وجود نداره و ترمیمش هم ی دروغ ابکی از طرف مافیای پزشکیه🤔

منم نمیخاستم ترمیم کنم ولی شرایط جوری بود ک باید قبول میکردم🥲

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

من نمیتونم سوالامو اینجا بپرسم برا خودمه قبول میکنی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
منم نمیخاستم ترمیم کنم ولی شرایط جوری بود ک باید قبول میکردم🥲

درکت میکنم عزیزم

خیلی سخته واسه ی دختر 

فقط بدون ارزش تو توی بکارتت خلاصه نمیشه

تو ی انسان هستی و اختیار بدن خودتو ۱۰۰ داری

این بکارت مکارتا روهم من اصلا اعتقاد ندارم حقیقیتش

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

سلام گلی همه پزشکا این کار انجام میدن؟ یا سخت گیری و بد اخلاقی دارن ؟

راستش من نمیدونم فقط این دکترو پیدا کردیم گفتن ک ترمیم بکارت انجام میدن . دیگ بقیه رو نمیدونم

عملش چجوری هست سخته و‌دردناکه ؟

سختو دردناک ک ن . چون اون قسمتو بیحس میکنن . بمن اول ی پماد داد گفت بزن بیحس بشه بعد با امپول بیحسیم بی حسش کرد  چیزی حس نکردم . ولی مراقبتای بعدش یکم اذیت کنندس

آهان نمیدونستمدرباره عمل لابیا پلاستی چیزی میدونی؟

نه والا😂اینم چون دوستم براش اتفاق افتاد فهمیدم چی به چیه وگرنه منو آب برده مادر نداشتم این چیزا رو برام بگه حتی تا ۱۴ سالگی نمیدونستم پریود چیه

سلااام ببخشید کدوم شهر هستی ؟؟؟عملش راحت بود ؟؟

من کرجم عزیزم

اره بیحس کرده بود دیگ فقط مراقبتای بعدش یکم اذیت کنندس