2777
2789
خدانکنهمثلا دو شبه به خودم میگم من اصلا نمیتونم صبح ها زیاد بخوابم (همیشه دیر بیدار میشدم) بعد صبح ه ...

اینا اصلا مسائل خاصی نیست

صبح زود بیدار شدن و... 

شما فکرت درگیرش شده که بیدار شدی

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا اصلا مسائل خاصی نیستصبح زود بیدار شدن و... شما فکرت درگیرش شده که بیدار شدی

نه 

من چند کتاب و پادکست درمورد باور خوندم و از همون تکنیک ها استفاده کردم

خواب یه مثال ساده بود که زدم وگرنه کلی اتفاق این مدلی برام پیش امده

کاربر جدید نیستم...   :) 

اها ببین مندخیلی ناامیدم خب منو عشقم عاشق هم بودیم خیلی زیاد خوووادش خیلی مخالفت کردن دیگ نتونستیم ا ...

به زور به خودت تلقین نکن. اگه حالت بده گریه کن احساساتتون سرکوب نکن. ولی با همین حالی که داره به خودت بگو اینا میگذره من مطمعنم خواستم مال منه. ولی اصل قانون جذب اینه که بنثتونی تو حالتی باشی که انگار به خواستت رسیدی. حس واقعی باشه ها نه مصنوعی. اون موقعست که ۱۰۰ درصد بهش میرسی

وای چرا برعکس منو شوهرم از وقتی رفتیم سراغ انرژی مثبت نماز دعا ذکر میگیم چون واقعا انرژی می‌بره بالا ...

برای هرکسی متفاوته،من وسواس فکری شدید گرفتم چون برای من بیشتر استرس داشت تا حس خوب.

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
دقیقا برای من هم مامانم همین تاثیرو گذاشتجوری که مامانم بعد چهل سال نمازشو ترک کرد

متاسفانه خیلی هم سر و صدا داره، تبلیغات زیاد چون ازش پول درمیارن

دو تا از دوستانم رفتند دنبالش، حرف هم زدیم اما قانع نشدند، بعد به مدت از این رو به اون رو شدند، اعتقاداتشون خیلی ضعیف شد وقتی هم دیدند همش الکی بوده ناامید تر شدند و خیلی ضعیف تر 

مردم که زیاد نمیرن دنبال مطالعه و اینا، کاش یک نفر بشینه اینو برای مردم توضیح بده

چند بار تو همین سایت با چند تا خانم که خیلی طرفدار قانون جذب بودند صحبت کردیم آخر سر گفتند نمیدونستند اینطوریه واقعا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نه من چند کتاب و پادکست درمورد باور خوندم و از همون تکنیک ها استفاده کردمخواب یه مثال ساده بود که زد ...

مثلا چه اتفاقی؟

من کتابهای مرجعش رو خوندم، سخنرانیهای اساتید خارجیشون رو‌گوش کردم، مدتها وقت گذاشتم. یعنی کمتر کسی تا این حد عمیقا تحقیق میکنه در بارش. حرفهای زیادی در موردش هست خیلی زیاد. 

متاسفانه خیلی هم سر و صدا داره، تبلیغات زیاد چون ازش پول درمیارندو تا از دوستانم رفتند دنبالش، حرف ه ...

کسی که چندسال پی قانون جذب باشه میفهمه چه بلایی سرش اومده

من بخاطر بیماریم رفتم سمت قانون جذب،الان نه تنها بیماریم بخاطر استرس بدتر شد،وسواس فکری شدید و حتی مشکوک به اختلال شخصیتیم

سر چی؟قانون جذب

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
به زور به خودت تلقین نکن. اگه حالت بده گریه کن احساساتتون سرکوب نکن. ولی با همین حالی که داره به خود ...

دقیقااا ببین ینی چی 

ینی مثلا من فک میکنم اونا بیان خاستگاری من چی پوشیدم چجوری میام چجوری باهاشون احوالپرسی میکنم اینا ؟؟

اینکه بگی فلانو بپوشم فلان حرفو بزنم این میشه برنامه ریزی که اتفاق نمیفته نه ؟

اتفاقا من ایمانم قوی تر شدهکلا خدا را گذاشته بودم کنار

شما هنوز تازه شروع کردی عزیز

همه با این تصور شروع میکنن جذب رو، چون اصلا تبلیغات جذب اینه

ولی بعد یه مدت میبینن ای داد بیداد، یه آدم دیگه شدم

نمونش همین دوستمون تو این تاپیک که گفتند خودشون و مادرشون رفتند دنبالش و از خدا دور شدند متاسفانه