2777
2789
خدانکنهمثلا دو شبه به خودم میگم من اصلا نمیتونم صبح ها زیاد بخوابم (همیشه دیر بیدار میشدم) بعد صبح ه ...

دختر ممنون از راهنماییتون سوز دل فاطمه زهرا خودش بدرقه راحت بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توضیح دادم گلم

اها ببین مندخیلی ناامیدم خب 

منو عشقم عاشق هم بودیم خیلی زیاد 

خوووادش خیلی مخالفت کردن دیگ نتونستیم ادامه بدیم 

حالا من بااین حجم ناامیدی که میدونم شدنش معجزه میخاد چطور تلقین کنم بگم میشه میشه ؟

اها ببین مندخیلی ناامیدم خب منو عشقم عاشق هم بودیم خیلی زیاد خوووادش خیلی مخالفت کردن دیگ نتونستیم ا ...

منم دقیقا همینجوری بودم 

ولی ببین اولین قدم اینه که خودتو درک کنی بخاطر چیزایی که تجربه کردی

و بذاری یه مدت حالت بد باشه

و بعد از اون هر چیزی که میگی را برعکسشو بگو

مثلا بیدار میشی میگی امروز خیلی حالم گرفته اس

بجاش بگو امروز خیلی حالم بهتر شده واقعا دارم حسش میکنم

و همین باعث میشه عالی بشی

فقط قدم به قدم 

مثلا انتظار نداشته باش الان با تجربه ی شکست عاطفی یهو دکمه اشو بزنی و حالت عالی بشه و خودتومجبور کنی یه روز را خیلی خوب بگذرونی

خودتو درک کن و اروم اروم پیش برو

کاربر جدید نیستم...   :) 

واسه جذب یه فرد خاص جواب میده؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من رفتم وسواس فکری گرفتم

سلام. بعد از یک تحقیق خیلی حسابی، متوجه شدم قانون جذب چیزی جز خرافات نیست که به تدریج باعث ناامیدی و دور شدن از خدا میشه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سلام. بعد از یک تحقیق خیلی حسابی، متوجه شدم قانون جذب چیزی جز خرافات نیست که به تدریج باعث ناامیدی و ...

دقیقا برای من هم مامانم همین تاثیرو گذاشت

جوری که مامانم بعد چهل سال نمازشو ترک کرد

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧