2777
2789
عنوان

یکی بم گفت چشات زشته😐عکس

570 بازدید | 60 پست

دوزتان دوزه تاااان سلام

یبار نی نی سایت عکس گذاشته بودم یکی گفت چشات زشته از اونموقع هروقت تو آینه ب خودم نگاه میکنم حس بدی بخودم دارم 

فاز نصحیت و روانشناسی نگیرید میدونم باید عزت نفس داشت ولی حرفش روم اثر گذاشت

از اون ب بعد کمتر میام نی نی سایت😂

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

خاک توسرش

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زشت چشای خودش بوده ک چشای تورو زشت دیده

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اینجا چیزی برا نظر خواهی نزار گزاشتی ام‌نظرسنجی بزار قفل کن یا حمله میکنن یا تاپیک رو ب بیراهه میبرن 

رو لبم خنده ولی این دلِ ماتم زده ،نمیدونم چمه انگار ب کل باغ من آفت زده ......