2777
2789
بازم مخالفمنه تنها من بلکه میلیون ها نفر به خیلی چیزا رسیدن

مسئله ای نیست

بالاخره هرچیزی مخالفان و موافقانی داره حتی اگر اون‌ چیز قانون جذبی باشه که سر تا پا خرافه هست و با عقیده هیچ کدوم از ادیان الهی سازگار نداره و منافات داره. خداروشکر مثال عینیش هم تو تاپیک هست و دوستمون تجربش کردند.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسئله ای نیستبالاخره هرچیزی مخالفان و موافقانی داره حتی اگر اون‌ چیز قانون جذبی باشه که سر تا پا خرا ...

https://abasmanesh.com/fa/aghlekol-question/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B1%D8%A2/

https://parvaresheafkar.com/law-attraction/quran-law-attraction/

کاربر جدید نیستم...   :) 

ببین ما هرچی می‌خوایم از خدا میخایم منم امیدم بخداست تلاشمو میکنم امید دارم خدا به خواسته هام میرسون ...

بله، جذب رو اونقدری مفصل تحقیق کردم که چند ماه براش وقت گذاشتم و میشه چند جلد کتاب در نقدش نوشت. خواهرم این چیزایی که شما میگی خیلی سطحیه! انرژی مثبت و بخشیدن و... اینا اصلش تو دینه

برام سواله میگید عقاید اجدادمون و پدر مادرهامون، این برای انسان بالغ و عاقل واقعا عجیبه که خودش دنبال عقایدش نره و از اجدادش بدون ذره ای تفکر و تحقیق پیروی کنه. شما خودتون نمیتونید عقایدتون رو انتخاب کنید؟ «لا اکراه فی الدین» انسان در عقیده آزاد هست و خودش انتخاب میکنه.

تمام این مفاهیمی که تو قانون جذب هست فقط ظاهره.

مثلا شکر گزاری اصلا این نیست که بشینی یه جا دستاتو قفل کنی بگی خدایا شکرت! دفتر برداری بشه دفتر شکر گزاری. شکر گزاری واقعی اینه که به خدای خودت اعتماد کنی با هرچیزی که برای تو در نظر گرفته و برای تک تکشون شکر کنی حتی اگر تو سختی باشی. امام حسین(ع) در گودال قتلگاه با خدا مناجات میکردند و میگفتند «الهی رضاً بقضائک و تسلیماً لأمرک». اینه شکرگزاری به مفهوم واقعی خودش. این تفکر، کجای قانون جذب هست؟ و شکر گزاری در مفهوم اصلیش اینه برای تک تک نعمتهایی که خدا داده در مسیر درست ازشون استفاده کنی. این باور هست که آرامش میاره امید و هدف میاره نه اینکه صبح تا شب بشینی بگی من به اون چیزی که میخوامش فرکانس مثبت میفرستم و فلان تمرینات قانون جذب. شما به عنوان مخلوق خداوند که عقلتون مثل سایر مخلوقات ناقصه و عقل کل فقط خداست، از کجا میدونی اون خواسته به نفع شماست؟ بلکه نابودی شما تو اون خواسته باشه؟ خداوند فرموده:

«ای بسا چیزهایی را دوست دارید و آن شر است و ای بسا چیزهایی را دوست ندارید و آن خیر است»

مسئله اینه هدف خلقت اینه که انسان همراه خداوند باشه تا به سعادت برسه، نه خدا همراه انسان باشه. اینکه انسان اراده کنه با تمرینات جذب به هرچیزی میخواد برسه مخالف تفکر توحیدیه و تمام ادیان الهی بر پایه توحیده.

این یک مسئله.

مسئله بعدی اینه که جذب ادعا میکنه با تمرینات، به خواسته هات میرسی. امیرالمومنین حضرت علی (ع) فرمودند:« من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم .»

با عقلمون هم نگاه کنیم به زندگی، به همین میرسیم که محاله این دنیا انسان به هرچیزی میخواد برسه. اگر اینجا بهشت باشه پس خدای ما خیلی بی حکمت باید باشه که انسان رو خلق کرده! در حالیکه این دنیا نه بهشته نه جهنم، فقط جاییه که ما سعادتمندیمون، جایگتهمون در عالم هستی مسخص میشه با اعمالمون.

اینم تضاد و مسئله دوم

و کلی تضاد دیگه

شما که الحمدلله نماز میخونید تا حالا براتون شبهه ای در خصوص جذب پیش نیومده؟ مثلا با خودتون‌ نگفتید ما تو نماز میگیم «ایاک نعبد و ایاک نستعین» تنها تو را پرستش میکنیم و تنها از تو یاری میجوییم.

اما تو جذب، انسان خدا رو پرستش میکنه، یا خواسته های خودش رو؟ اصلا کلمه ای از رضایت خدا تو جذب و تفکراتش هست؟

اتفاقا دو نفر از دوستان من رفتند دنبال جذب، خیلی از خدا دور شدند متاسفانه

یکی از دوستان هم تو همین تاپیک از خودشون گفتند که جذب باعث چه اتفاقاتی تو زندگیشون شد میتونید بخونید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دیدتون به مسائل خیلی محدود هستو همچنین حشک مذهب

من با شما منطقی صحبت کردم، جذب رو نقد کردم با شخص شما کاری نداشتم و ندارم، اما شما من رو قضاوت میکنی و میگی خشک مذهب! 

یعنی کسی با شما موافق نباشه توهین میکنید؟ چه جالب.

ممنونم بابت حرفاتون،امیدوارم مردم اگاه بشن:)

ان شاالله🌷

https://abasmanesh.com/fa/aghlekol-question/%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%84 ...

متاسفم که بازش نمیکنم. اونقدری دربارش مطالعه داشتم و تحقیق کردم که نیازی به لینک اینترنتی نباشه! تو همین سایت چند نفر که طرفدار پر و پا قرصش بودند صحبت کردیم و الحمدلله آگاه شدند و برگشتند از جذب. تو فکرش هم هستم که با دوستان نوبسنده ام صحبت کنم کتابی در نقدش بنویسیم تا مردم آگاه بشن و مثل دوستمون که تحربه تلخی داشتند و گفتند دچتر وسواس و اختلال شدند، نشن.

توهین نکردموقتی حتی روی حرفمم فکر نمیکنی میشی خشک مذهب

خداروشکر که با تحقیق نقدش کردم، اما پس شما درجه خشک مذهب بودنتون به مراتب بیشتره که روی حرفای من اصلاااا فکر نکردی!

شبتون بخیر.

خداروشکر که با تحقیق نقدش کردم، اما پس شما درجه خشک مذهب بودنتون به مراتب بیشتره که روی حرفای من اصل ...

وقتی حاضر نیستی اصلا نظر منو بدونی تموم خودت و اعتقاداتت چرت و پرت محضه 

دیگه هم ریپ نزن نه تنها بحث کردن با شما چیزی به من اضافه نمیکنه بلکه باعث اعصاب خوردس هم میشهچون طرف مقابلت عین اعراب دوره ی جهالت رفتار میکنه

کاربر جدید نیستم...   :) 

بله، جذب رو اونقدری مفصل تحقیق کردم که چند ماه براش وقت گذاشتم و میشه چند جلد کتاب در نقدش نوشت. خوا ...

من خدارو با شکرگزاری وانرژی مثبت شناختم وقتی تو دفترم می‌نویسم فهمیدم خدا چقدر مهربونه چقدر به من همه چی داده با تمام وجود ازش شکرگزاری میکنم به خدای خودم هم اعتماد دارم من وقتی نماز میخونم میگم ایاک نعبد وایاک نستعین از خدا یاری می‌خوام نه اینکه میگم خونه می‌خوام ماشین می‌خوام من همیشه از خدا عاقبت بخیری هم در این دنیا وهم در اون دنیا میخوام،دعا برای همه ی دوستانم وهم دشمنانم میکنم،وقتی پول میاد دستم کمک میکنم میگم خدایا کمک کن بیشتر پول داشته باشم که به دیگران کمک کنم،خواهشا ویس های امیر شریفی گوش کنید مطمئن باش هیچ چیز ضد دین اسلام نیست،میدونستی امامای ماهم پولدار بودن بخاطر همین میتونستن به دیگران کمک کنن،انرژی مثبت باعث میشه ما خودخواه نباشیم انسانیت رواج میده نشون میده دین اسلام واقعا دین کاملیه تو قرآن قسم خورده به قلم چقدر خوبه که مینویسیم چقدر خوبه که شکرگزاریم،من هنوز کامل انرژی مثبت نشدم اما با تمام وجود بهش اعتقاد دارم خدارو شناختم خدارو هزاران بار شکر میکنم