2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 51 پست
برای حال خودت اون اشغالو ول کن

هستی؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواستم دیشب اومد خونه انتظار ی دلجویی داشتم حداقل اما اون بی محلی کرد زور اومده بهم

زور طلاق خیلی سنگینه ها 

احساسی تصمیم نگیر. بجه ها رو از مادر یتیم نکن. 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
تاپیکام هستخیانت کرده بعد انتظار داره من از دلش درببارمبسمه

دقیقا منم هرروز میگم همین حرف‌ها رو بهش بزنم 

عین خودمی چند تا بچه داری ؟؟ ببخشید خیانتش هنوز ادامه داره ؟ در چه حد بود ؟ 

من ۲ تا دارم اصلا گردن نمیگرفت تا آخر عکس های که ازش گرفته بود رو دیدم و از روشون عکس گرفتم 

گفت تمومش کرده ولی هرروز حرف‌هایی که به اون گفته او گوشمه

خوبه و دردآور که چقدر زندگیارو دارن از بین میبرن و از هم می پاشن همین مردا و زنای خائن بی وجدان

منم با شوهرم قاطع بودم و الان میدونم هیچ ارتباطی نداره بعد هنوز دختره داره بیو پروف عاشقانه میزنه اول اسم شوهرم رو میزنه شوهر هم داره🫠این آدما وقیح و پرو که هستن بلای خانمان سوز هستن

منم با شوهرم قاطع بودم و الان میدونم هیچ ارتباطی نداره بعد هنوز دختره داره بیو پروف عاشقانه میزنه او ...

ببخشید تونستی ببخشی؟؟ من نمیتونم نمیخوام طلاق هم بگیرم

ولی برای اون گل گرفته بود روش کارت گذاشته بود عشقم 

یادش میفتم خیلی ناراحت میشم 

چطوری بخشیدی ؟ خیلی بهم التماس میکنه و هیچ جا بدون اینکه بدونم نمیره ولی دلم راضی نیست