2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 136 پست
خدا نکنهچرا نمیتونی؟

استقلال مالی ندارم یعنی درآمد ندارم، شوهرم وضع مالیش و جایگاه اجتماعیش بین مردم خیلی خوبه همه قبولش دارن همههههه بعد زورم میاد جدا بشم خودمو بچم بریم سختی و افسردگی بکشیم اون با دوست دختراش یا ی زن جدید خوش باشه خیلی زورم میاد انقد بدبختو مظلومم که حدو حساب نداره😭😭 شوهر من بار اولش نیست هزار بار خیانت کرده آخرین بار ک چت کرده بود با ی دختر کم سنو سال گفت دیگه تکرار نمیکنم اما من میترسم 

چن تا کارگر و حسابدار داشت ک دست راستش ک میشد همون حسابداره معتاد شده و بقیه ام دزدی میکنن همه رو انداخت بیرون الان من میترسم بره زن یا دختر استخدام کنه الکی قبلا می‌گفت بخاطر اینکه زنا ب حقوق گم راضی ان دوس دارم استخدامشون کنم من نمیزاشتم میدونستم برا این میخواد ک هم کار کنن براش هم رابطه داشته باشه با اون زن الانم میترسم بره زن بیاره تو محل کارش 😭😭😭 خودتم میدونی اینجور زنا چقد شانش دارن اونوقت فردا رو روزی پشت سرمم میگن عرضه نداشت شوهرشو نگه داره از چنگش در آوردن آخه من چکاری از دستم برمیاد😭😭😭تورو خدا دعا کن حتی اگه میخواد خیانت کنه اینجور نباشه زن استخدام نکنه حداقل بره با کسایی دیگه اینجوری خیلی زورم میاد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نمیخواستم دیشب اومد خونه انتظار ی دلجویی داشتم حداقل اما اون بی محلی کرد زور اومده بهم

بعضی ها مدل شون یه جوریه که وقتی کار خیلی اشتباهی می کنند، روشون نمیشه دلجویی و جبران کنند یا بلد نیستند یا خیلی زمان میبره، یا طرف مقابل شون رو خیلی بالاتر می‌بینند بنابراین نمیدونن باید چی کار کنند..... 

البته ما نمیتونیم فقط با یه دونه تاپیک شما، راجع به یه زندگی و از هم پاشیدگی یه خونواده نظر بدیم، قطعاً خودت باید برای همه ی سال هایی که زندگی کردی ارزش قائل بشی، به اندازه کافی فکر کنی و صبر کنی و مشورت کنی. 

به خودتون زمان بدید، شرایط مناسب رو بوجود بیار ببین قصد توبه و اصلاح شدن داره یا نه........ 

اینها همه زمان احتیاج داره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آلان عصبی هستی به تصمیمت فکر کن به بعد طلاق خانواده ات حمایت میکنن؟ پول داری میدونی که بعد طلاق خونه ...

چون عصبیم تصمیمم درسته

همش با عشق باهاش برخورد کردم.من جایی نمیرم اون میره از خونه اون باید ب این فکر باشه خونه مادرش راحته یا نه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چقدر خانوم وفهمیده و صبوریتاحدودی تپیکاتو خوندم

جوابسو ببزن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من انقدر این چیزا دیدم و گریه کردم و خودزنی انقدر بخودم استرس دادم عصبی شدم و افسرده الان ک ۳۰سالمه هزارتا درد و مرض گرفتم الان شوهرم خوب شده هاا خیلیممم دوسم داره اما من ناراحتی اعصاب گرفتم و اینکه بیخیالش شدم باورت میشه اصلا کاراش برام نیست. دیگ ن گوشیش چک میکنم ن تماساش هیچی . فقط کاش انقدر خودمو اذیت نمیکردم تاالان تواین سن هزارتا درد داشته باشم. شماهم هرکاری میکنی اینبار بکنفقط بعدش دیگ بیخیالش باش بچسب ب خودت وبچهات خودت ازهمه مهمتری افکارخودتو بهم نریز ارامش خودتو بهم نریز اصلا گوشیش نگاه نکن .مطمئن باش اینجوری بیشتر حواسش ب شماهست تااینکه بخای دائم چک کنی

کثافت بی لیاقت اشغال

خیلی زور داره خیلییییی

حس میکنم تازه به دوران رسیدست...

دیگه هرچی هست ب جهنم مبارک بقیه

خیلی زور داره خیلییییی

عصبی شدم خدا لعنتش کنه 

بهش محل نده اصلاااا

کاری کن به گوه خوردن بیفته

باشگاه ثبت نام کن به خودت برس

خودت زیبایی به نظرم خودتو تغییر نده ولی ناخن بکار و تغییرای اینجوری موقتی

باشگاه وااااقعا رو روحیه تاثیر میذاره خیلی

عصبی شدم خدا لعنتش کنه بهش محل نده اصلااااکاری کن به گوه خوردن بیفتهباشگاه ثبت نام کن به خودت برسخود ...

الان دبگه این چیزا مهمه؟

میگه هرگوهی میخور بخور

روایت داریم مداومت کردن بر خوندن سوره نور، باعث محافظت از اموال و نیروهای جنسی تمام اهل خانه می شود. 

برای جلوگیری از خیانت و هرزگی هر یک از اعضای خانواده، هر روز یا هر شب سوره نور رو بخونید. 

میگن اینقدر اثرش قوی هست که تا چند نسل تون هم تاثیرش باقی میمونه. 

حتی یه نفر توی همین سایت میگفت یه بنده خدایی بخاطر خیانت های شوهرش زیاد می خونده بعد یه روز شوهرش اومده به زنش گفته من تا حالا خیلی اشتباه می کردم که اهل این کارا بودم....... 

انگار یه جورایی نور آیات الهی، انسان ها رو از خواب غفلت بیدار می کنه و از بیراهه ها جلوگیری می کنه.