2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم ک ب شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3009 بازدید | 131 پست
نوبت کاشت ناخن وضو بگیر وار ته قلبت بخون خدا کمکت میکنهمطمن باش

یعنی قبل از اینکه ترمیم کنم ؟ اخه پایین ناخنم در میاد ولی بالاش بازم لاک و اینا میمونه 

یا کلا برم پاکش کنم اون موقع وضو بگیرم قبوله ؟؟ 

ببخشید تونستی ببخشی؟؟ من نمیتونم نمیخوام طلاق هم بگیرمولی برای اون گل گرفته بود روش کارت گذاشته بود ...

خب هنوز کامل نبخشیدم کنار اومدم میتونی دقیق چک کن وقتی خوابه و اینا جلوش اصلا من که قرار رابطه جنسی دیدم تو گوشیش فک کن خراب و هرزه زیاده ولی طرف حساب شما شوهرتونه یکم تحت نظر داشته اگه واقعا کاری نمیکنه و میخای ببخشی دیگه بعد ببخشش به روش نیار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اگه خانم هستی من بعد تاپیک خیانت چند تا آقا با کاربری خانم ایجاد مزاحمت کردن فک کردن چون خیانت دید ...

بخدا خانمم اره دقیقا منم همین مشکلو دارم 

تاپیک هام رو بخون وقت کردی نگاه کن 

نمیخواستم دیشب اومد خونه انتظار ی دلجویی داشتم حداقل اما اون بی محلی کرد زور اومده بهم

همه خیانتکار ا اولش طلبکار میشن تا طرف بترسه ، اگر کارشون جواب نداد و بفهمند که  قرار واقعا طرف را از دست بدن به غلط کردن میفتن اگر نتیجه نداد می‌خوان خودشون را بکشند ولی متاسفانه لیاقت مردن هم ندارن فقط ادا در میارن

دقیقا منم هرروز میگم همین حرف‌ها رو بهش بزنم عین خودمی چند تا بچه داری ؟؟ ببخشید خیانتش هنوز ادامه د ...

۲ تا دارم

پیام داد منم هی جوابشو دادم هرچی گفت مودبانه ده تا گذاشتم روش

بعد شدید حساسه بیرون رفتنه منه چون تو پیام گفت ب فلانم هرگهی میخوری بخور گفتم بیا بچه هاتو ببر میخوام برم قدم بزنم گفت قیطریس مگه گفتم اسنپ میگیرم میرم کرج گفت پولشو بده فک کن اسنپم خودم ببرم گفتم خرم مگه باتو برم بیا بچه هاتو ببر بچه ها رفتن پایین گفت بیا حرف نزن گفتم اسنپ گرفتم الان میام گفت ماشین بیاد اینجا هم شیشه های اونو خورد میکنم هم تورو میکشم بخدا سوار شو

رفتیم برا بچه ها کتونی گرفت بردشون خونه مامانش گفت دیدی ک اخرش گفتم نمیتونم خدافظ گفتم بالای ۲۰ بود اوکی میشدی؟گفتن بخدا بابا اونشب باهم مش ر و ب خورده بودیم منگ بودم تا دوروز اینم هی کرم میریخت تو ماشین بعدم ک پیام داد من هنوز بالا بودم پیام دادم بخدا گفت ۱۸ دست و پام لرزید 

گفتم بعد اومدی تو قیافه میگیری گفت مامانم رفته بود رو مخم مثلا اومده بود پادرمیونی کنه فلان خانم بلد نیست حرف بزنه بدتر عصبیم کرده بود

گفت بخدا بری خونه بابات میام خونشو اتیش میزنم فک نکن بری تموم میشه بیای بیرون با ماشین زیرت میکنم و از این حرفا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سلام عزیزمچ خبر رفتی بیرون؟پیام خوبی دادی بهت افتخار میکنم

نوشتم چی شد

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آخر نرفتی بیرون

بخون

۲ تا دارمپیام داد منم هی جوابشو دادم هرچی گفت مودبانه ده تا گذاشتم روشبعد شدید حساسه بیرون رفتنه منه ...

@مانا_مانا۹۶    

بعدش چی شد؟

گفتم نباید معذرت خواهی میکردی گفت معذرت میخوام ببخشید

گفتم پشیمون باش از کارات 

گفت بخدا گفت ۱۸ تن و بدنم لرزید یاد دخترم افتادم بعد دو سه بار زنگ زد ج ندادم

گفتم ینی بالای ۲۰ عب نداره تو دخترت بشه ۲۰ دیگه غیرت نداری روش گفت گوه خوردم 

گفت ۱۸ نمیخورد ۲۷ میخورد گفتم خو الان درست کردی گفت منگ بودم انقدری ک خورده بودیم دوروز هیچکدوم تو حال خودمون نبودیم منو خودشو میگه گفتم دلیل شد واقعا حرف گفت هیچی نمیتونم بگم چی بگم

گفتم نباید معذرت خواهی میکردی گفت معذرت میخوام ببخشیدگفتم پشیمون باش از کارات گفت بخدا گفت ۱۸ تن و ب ...

باز خوبه میگه غلط کردم .ولی مستی دلیلش نمیشه .

کاش یه درس حسابی میدادی دیگه چشمش بترسه 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊