2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم از سیاستشه که این رفتار رو می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 84 پست

خب وقتی نمیزاره ظرف بشوری توام وایسا همونجا 

نیا بشینی کنار 

یا یه دستمال بگیر خشک کن 

یا اونم میاد خونت هولش بده نزار بشوره ! 

خونه مادرشوهرت موقع ظرف شستن بزار وایسه کمک کنه 

اگ اونم تکی داشت میشست تو جا ب جا کن 

نرو بیکار بشینی ! 

البته اگ فک میکنی قدر شناس نیستن برات مهم نباشه برو بشین بیشتر میسوزن ! ب شوهرت هم بگو اینجوریه و بهش بگو تو نظر نده تو این مسائل

هرکارکردمقابله کن میشینه سرجاش

اره واللا 

وقتی اومد خونت توهم نزار بشوره 

ووقتی خونش اصرار کردی ونزاشت تو هم برو پیش مادرشوهر وشوهرت بشین بگو مثل اینکه  ظرف شستن منو نمیپسنده نمیزاره نزدیک سینک بشم شاید وسواسی چیزی داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من باز حس میکنم شاید واقعا قصدش به تو کمک کردنه‌ چون به  هر حال از تو بزرگتره 

زاویه ی دیدت رو مثبت کن

بعد اینکه مطمئنی پشت سرت غیب بد میکنن ؟ 

و اینکه میتونی حداقلش برای شوهرت توضیح بدی که خودش نمیزاره که کمکش کنی 

بعد اینکه من ازدواج نکردم و متاهل نیستم  

فقط نظر شخصی که در این قضیه بود رو گفتم و نمیدونم درست هست نظرم یا نه

معلومه از اون ادمای با سیاسته  اهمیت نده ولشش کنننن 

توعم هروقت میری کمک نمیزاره جلو جمع همون لحظه بگو فلانی نمیزاره ظرفارو بشورم

من دوس دارم کمک کنم ولی خودش به زور اصرار نمیزاره 

بعدم بشین براتم اصلا مهم نباشه دیگه 

ولی بزار بیاد خونت بشینه ظرفاروبشوره اینطور ادما نقشونه همه رو بده بشوره 

یادت باشه اولین دشمنت تو خانواده شوهرت جاریته 

نه باهاش رفاقت کن نه دشمنی 

اصلا اصلابه رفتارشون کو چیک ترین واکنشی نشون نده خیلیبی خیلی عادی رفتار کن باهاشون 

ولی بی احترامی نکن تو جمعمم مثه اون احترامشو خوب نگه دار 

این میشه سیاست 

من باشم 

مدال کوزت بودنو میدم دست اون 

اصلا این چیزا برام مهم نیست

اتفاقا از قصد اول ظرف شستن سریع میدم میگم فلانی بقیه اش با تو بی زحمت

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
دقیقا عزیزم

به یه ورت هم نباش

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اصلا

ببین کلا همه رو عادت بده نذار تو خونت ظرف بشورن .بگو مهمون که میاد دوست دارم بشینیم با هم حرف بزنیم و خوش بگذرونیم.بگو اصلاا دوست ندارم یکی یه شب میاد خونم بیفته تو زحمت.خودم و اقا فلانی فردا میشوریم.ازون ور هم خودت که میری خونشون تعارف نکن و بشین .

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

مث همیم 

با منم ازین رفتارا شده، 

ی بار بهشون گفتم همونطور ک من میام خونتون نمیذارید من ظرف بشورم، شما هم که میاید خونه ما ظرف نشورید من دوست ندارم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده