2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم از سیاستشه که این رفتار رو می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 84 پست
نه توعم نزار بشوره خودت بشور بدون منت جاری والا 😅اگه جاریت از سر دلسوزی نمیزاشت بشوری یه چیزی میگفت ...

دقیقا عزیزم آخه هی پافشاری می‌کنه بزور میاد تو آشپزخونه من هول میده بزور می‌ره جلو سینک هی اسکاج رو از دستش میگیرم باز میگیره بلند بلند جلو خانواده شوهر وای بنده خدا بزار بشورم دیگه زیاده و فلان خوب بلده چیکار می‌کنه سیاست رو اصلا از این یادگرفتن

دقیقا عزیزم آخه هی پافشاری می‌کنه بزور میاد تو آشپزخونه من هول میده بزور می‌ره جلو سینک هی اسکاج رو ...

ببین براینکه دیگه نخواد بشوره بزور برات 

بیا ظرفاتو جمع کن بگو خودم نمیخوام بشورم اخر شب یکم اومدی عزیزم بشینیم پیشه هم(مثلا 😜 جلو بقیه ) 

نه بزار اون بشوره ظرفاتو نه خودت بشور بگو مگه چقد پیشه همیم 

توعم رفتی  برو تعارف کن بلند نزاشت بگو نمیزاره هرچی اصرار میکنم

وببین حالا اون سیاستش بیشتره یاتو😉😉 اینطوری اونم دیگه ظرفاتو نمیشوره منتش بالا سرت باشه وشوهرت اینام گیر بدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین براینکه دیگه نخواد بشوره بزور برات بیا ظرفاتو جمع کن بگو خودم نمیخوام بشورم اخر شب یکم اومدی عز ...

چشم قشنگم یه دیگ بزرگ خریدم ظرفارو بزارم داخل اون مهمون داریم بزارم داخلش دیگه مجبوره نشوره

دقیقا عزیزم آخه هی پافشاری می‌کنه بزور میاد تو آشپزخونه من هول میده بزور می‌ره جلو سینک هی اسکاج رو ...

اصلا ظرف نشور اونها هستن بگو فردا میشورم تا حستب کار دستشون بیاد