بچه ها من ۲۷سالمه یه جاری دارم ۴۱یا ۴۲سالشه از روز که من اومدم رقابت میکنه خدا نکنه چیزی بخرم فرداش همون رنگ میره میخره بعد اوایل کمک میکرد من تازه اومده بودم میومد دوتایی ظرفارو میشستیم خونه مادرشوهر یا خواهر شوهر بودیم من که میرم جلو سینک ظرف شستن میاد میشینه یا یه دستمال میگیره دستش ظرفای شسته رو خشک میکنه بعد من وسطاش ظرفا زیاده خسته میشم زود بلند میشه میاد شستن من که میرم و با خواهرشوهرا غیبت منو میکنن آخر هم از اون تشکر میکنن و از من تشکر نمیکنن بعد میاد خونه ما مهمونی که دارم هی میگم برو بشین خلاصه به زور وایسمیسته ظرف شستن بعد من خونش میخوام ظرف بشورم نمیزاره خودش تک و تنها میشوره هی آخ کمرم آخ فلان جام شوهرم هی میگه پاشو باز اسرار کن خلاصه بیست دفعه میرم بهش میگم بزار بیام کمک نمیزاره هول میده برو بیرون از آشپزخونه نمیخواد همچنین و فلان آخر هم شوهرم و مادرش چپ چپ نگاه میکنن به من و اخماشونو میره تو هم نمیدونم واقعا چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشور بابا بزار اینقدر اخم کنه خسته شه بعد یه مدت عادت میکنن هر کاری برای هر کسی بکنی بعد مدتی عاد ...
دقیقا عزیزم مادرشوهرم تیکه میندازه ماشالا جاریت زرنگه گفته بیام کاراتو بکنم خدا الهی خیرش بده یا تیکه میندازه ادم لاغر زرنگه و فلان و یعنی تو تنبل و چاقی
دقیقا عزیزم مادرشوهرم تیکه میندازه ماشالا جاریت زرنگه گفته بیام کاراتو بکنم خدا الهی خیرش بده یا تیک ...
من باشم خونه مادر شوهرم نمیرم
"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه: شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمیفروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون فقط خواستم شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
یه لحظه فک کردم جاری منی و درمورد جاری بزرگه میگی؛برگشتم اسم کاربریتو دیذم😂😂😂منم دارم خیلی سمه وحسود دراین حد ک تو ۴۰ سالگی از حسودی من بچه دارشد..دوبار هم بچه هاش سقط شدا ولی کم نیورذ😂😂😂