2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم از سیاستشه که این رفتار رو می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 84 پست
دوباره تو هم فقط بشین هیچ کاری نکنبذار بقیه هر چی میگن بگن ولشمنم میرم خونه مادرشوهر یا هر جایی ک دع ...

والا   یه لقمه غذا میخوری   قد یه گردان بایدظرف بشوری   انگار من گفتم دعوتم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا یه لقمه غذا میخوری قد یه گردان بایدظرف بشوری انگار من گفتم دعوتم کن

والا به خدا راست میگی 😂😂 

من خونه خودم یه بشفاب نمیشورم و همه رو میزارم ظرفشویی اما میرم جایی مهمونی یک ساعت پای سینک وایستم هی باید ظرف بشورم

منم اینجوری راحتم ولی شوهرم و ننش و خواهرشوهرا اخم میکنن

بذار اخم کنن مگه کلفتی

بس کن دختر اینجوری پیش بری روز ب روز توقعاتشون بالاتر میره و این تویی ک باختی 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
نشور بابا بزار اینقدر اخم کنه خسته شه بعد یه مدت عادت میکنن هر کاری برای هر کسی بکنی بعد مدتی عاد ...

دقیقا عزیزم مادرشوهرم تیکه میندازه ماشالا جاریت زرنگه گفته بیام کاراتو بکنم خدا الهی خیرش بده یا تیکه میندازه ادم لاغر زرنگه و فلان و یعنی تو تنبل و چاقی

دقیقا عزیزم مادرشوهرم تیکه میندازه ماشالا جاریت زرنگه گفته بیام کاراتو بکنم خدا الهی خیرش بده یا تیک ...

من باشم خونه مادر شوهرم نمی‌رم 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

یه لحظه فک کردم جاری منی و درمورد جاری بزرگه میگی؛برگشتم اسم کاربریتو دیذم😂😂😂منم دارم خیلی سمه وحسود دراین حد ک تو ۴۰ سالگی از حسودی من بچه دارشد..دوبار هم بچه هاش سقط شدا ولی کم نیورذ😂😂😂

فهمیده که غیبت بقیه چقدر مهمه برات.... میخواد عزیز سر کرده اشرار غیبت باقی بمونه 😂😂

تو چرا نمیذاری ؟؟؟ 

من جای تو بودم، هیچ کمکی نمیکردم... حتی اگه بدمو بگن... واسه آدمهای بیشخصیت، هیچوقت شخصیت و کمک ، معنی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40