2777
2789
عنوان

کنار شوهرم دارم گریه میکنم هم هیچی نمیگه چرا گریه میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهم یه نوه داریم ک هروقت دلش بخاد خونه بابام میخابه بدون پدرمادرش چهارسالشه مادرش اصلا ازین اداها درنمیاره هرموقع بچه دلش خاست میگه بیاین ببرینش خیلی هم بچه شو دوسداره 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ماهم یه نوه داریم ک هروقت دلش بخاد خونه بابام میخابه بدون پدرمادرش چهارسالشه مادرش اصلا ازین اداها د ...

آخه من از خانوادمم دورم همه جا با خودمه دفعه اول خوابیده هی فکرم میره پیشش

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

[QUOTE=367230113]بس کن لطفا! این چیزیه که بابتش گریه کنی؟ بعضی رفتارای خانما انقدر رو مخه که... درسته باید زنگ میزد ...[/Q

من خیلی به بچم وابسته ام

شوهرمم نقطه ضعفمو پیدا کرده میگه میخوای بری بچه رو بزار خودت برو

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
منم از شبه دارم گریه میکنم کور شد چشمام دل این مرد نسوخت برام💔💔

سر چی.... چرا گریه میکنین اخه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چون زنا بی پناهنکاری جز گریه از دستشون برنمیاد

اعتماد بنفس داشته باشین نقظه ضعف نشون ندین

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...