2777
2789

من دو هفته پیش برای سونوی بارداری رفتم دکتر که بهم گفت متاسفانه قلب جنینت دیگه نمیزنه و تو ۷ هفته مونده باید واستی به خونریزی بیفتی اگه نه بری بیمارستان بهت قرص بدن

خلاصه دو روزی گذشت و من به خونریزی نیفتادم خیلی استرس داشتم که کار به کورتاژ برسه

می‌خواستیم بریم یه دور بزنیم که شوهرم از صندوق عقب ماشینش یه قرص آورد داد بهم و گفت برای همین مسئله اس

نگران نباش فوقش خودمون استفادش می کنیم

من خیلی خیلی جا خوردم و ناراحت شدم

نتونستم جلوی خودمو و نگه دارم و با داد و بیداد پرسیدم که تو چرا باید همچی چیزی داشته باشی آخه که بهم گفت برای یکی از دوستاش بوده که میترسیده خانمش ناخواسته باردار شده باشه

شما بودین باور می کردین؟

نه 

چرا قرص دوستش باید تو صندوق عقب ماشینش باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا سوال منم همین بود

بعد اصن قرص مگه توی صندوق عقب میذارن؟

به نظر خودتم داستان میگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی