2777
2789
عنوان

تو صندوق عقب ماشین شوهرم قرص س ق ط پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 79 پست
ببخشید ولی مثل سسسسسگ دروغ میگن منم یه چیزی پیدا کردم گفت مال دوستشه. دوستمم از طرفش یه چیزی پیدا کر ...

اره بخدا همشون همینن کاش ما لااقل قوی تر بشیم ک یا بتونیم تحمل کنیم یا حداقل اگه نمیتونیم این نامرداروتحمل کنیم از پس خودمون بربیایم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بخاطر اینه که سالی دو سه بار با من بیشتر رابطه نداره؟الکی میگه بخاطر قرصهای اعصابشه؟اگه اینطوری ...

یعنی رابطه ج کم داریم شما؟  اسی اون دوستی که شوهرت گفته شاید راست باش ولی نه دوست معمولی ممکنه دوست دختر باش ببین گلم اگه بچه نداری شوهرتون بزار زیر ذره‌بین  معلوم نبچبیت مردک باکی می‌ره که سمت تو نمیاد بهتر خودتو الاف این مرد نکنی رابط ج حق طبیعی تو که شوهرت ممکنه با یکی دیگه داشت باش 

منم همین فکرو میکنم

به نظر من خدا با اسی هست که نمیزاره از این مرد بچه دار شه مردی که شوهر نباش برای زنش بعدن پدر هم نمیشه برا بچه اش بدون بچه جداشدنم خیلی بهتر از این که بچه دارشی وبعد عقلش بیاد سر جاشوبخواد جدا شه

اسی میدونی حتی اگه ثابت کنی ک شوهرت تو رابطه برات کم میزاره و ناتوانی داره یا حالا هرچی

حق طلاق بهت میده دادگاه؟

ب نظرم برو پیش ی روانشناس واضح تر باهات حرف میزنه

ولی حتما با ی مشاور حقوقی هم صحبت کن لااقل حق و حقوقت رو میفهمی 

به نظر من خدا با اسی هست که نمیزاره از این مرد بچه دار شه مردی که شوهر نباش برای زنش بعدن پدر هم نمی ...

از نظرمن هم دقیقا همینه مردی ک الان قرص توی ماشینشو میندازه گردن دوستش 

فردا معذرت میخوام با زن دیگه ای تو خونه هم مچشو بگیره گردن نمیگیره

از نظرمن هم دقیقا همینه مردی ک الان قرص توی ماشینشو میندازه گردن دوستش فردا معذرت میخوام با زن دیگه ...

نه بابا گردن میگیره میگه غلط کردی زود آمدی خونه تا مچ منو بگیری البته منظورم به اسی نیست کلی گفتم 

نه بابا گردن میگیره میگه غلط کردی زود آمدی خونه تا مچ منو بگیری البته منظورم به اسی نیست کلی گفتم

شوهرخودم اهل این کصافط کاریا بود هروقت مچشو میگرفتم یا گردن نمیگرفت یا وقتی ثابت میکردم میگفت از تو حرصم گرفت یا خواستم ثابت کنم بهت فلانی چجور زنیه ووو

با همه بدبیاری هام بازم خداروهزاااران مرتبه شکر میکنم جداشدم ازش