2777
2789
عنوان

این پیامو می‌خوام بدم به بابام ببینین خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 88 پست
برا مال دنیا با پدر مادرت قهر کردی همیشه چشمت ب خدا باشه ن بنده خدا هرچند ک اونا پدر مادرت باشن ماهم ...

معتاد جماعت ترک کردنش موقت 

خدا نکنه این دخترا بیفتن زیر دست داداششون که بیچاره میشن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یه خواهر بی شوهر هم دارین با این حال همه چی زد ب نام  یه نفر

اون ک الان ترک نمیکنه با خیال راحت بیشتر فرو میره تو باتلاق

شما این حرفارم بزنی بنظرم تاثیری نداره

یه بررگتری باید نصیحتش میکرد 

این چ حرفیه حقشونه میخان بگیرن خوبه نوشته یه خواهر بیوه با یه بچه داره واقعا حق اون نبود هیچی از اون ...

این نظر من بود نظر شماهم محترمه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

کار عاقلانه ای نکردن خونه رو زدن ب نام ی ادم معتاد چون ب معتاد جماعت اعتباری نیست پسفردا خونه رو هم ...

فقط خونه نیس 

تمام اموال 

یعنی یه چوب کبریت نداره الان بابام 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
بخدا تنم لرزید گفت اینجوریه داداشش

بدبختی اینجاست بعد از این پدر و مادر میرن دم خونه همین دخترا به خصوص اون که گفتن مستقل شده و جدا شده میگن از ما نگه داری کن آواره شدیم

معتاد جماعت ترک کردنش موقت خدا نکنه این دخترا بیفتن زیر دست داداششون که بیچاره میشن

خدانکنه ک ادم محتاج کسی بشه حتی پدرمادر خودش 

ولی خب شاید ترک کنه ک امیدوارم همینطور بشه وگرنه دیر یازود همه چیزی ک بهش رسیده رو دود میکنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

خدانکنه ک ادم محتاج کسی بشه حتی پدرمادر خودش ولی خب شاید ترک کنه ک امیدوارم همینطور بشه وگرنه دیر یا ...

فکر کنم به عمرت معتاد ندیدی 

معتاد ترک نمیکنه فقط پنهانی میکشه 

تکیه گاه نیس من خودم ۲۰ ساله قهرم باهاش به والله اگه اموالش رو میداد خیریه یا میداد به خواهرم که بیو ...

حرص نخور عزیزم 

دعا کن برادرت ترک کنه ک بیشتر دلتون نسوزه بگید دودش کرد 

فقط خونه نیس تمام اموال یعنی یه چوب کبریت نداره الان بابام

چرا باید همچین کاری کنه اخه؟!!اچجوری تونسته پدرتو راضی کنه؟؟؟ باباتون با شما دخترا رابطش خوب بود؟ حس میکنم از سر اجبازی با شماها این کارو کرده وگرنه چ دلیلی میتونه داشته باشه وقتی زندس همه چیزشو ب ی بچش بده اونم معتاد!

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙