2777
2789
عنوان

این پیامو می‌خوام بدم به بابام ببینین خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 88 پست

تا حالا ادم ب این بدجنسی و دل سیاهی ندیدم فک کنم مغزت اندازه فندقه ک تصمیم گرفتی همچین چیزی ب پدرت بگی و سر مال دنیا داداشتو نفرین میکنی و ارزوی مرگشو داری امیدوارم خدا سر به سرت نکنه  یادت نره چ زحمتایی کشیدن واست بقول یکی حیف درد زایمان ننت ریپ نزن 

صد درصد حق با شماست اصلا نمیشه ی درصدم گفت حق با پدرتهاما خب مال خودشه بذار هرکاریش میخواد بکنه بهتو ...

به خدا من به مامانم گفتم من امضا محضری میدم که از اموال شما سر سوزنی نبرم ولی شما نباید این کار رو میکردین 

چون وقت پیری کسی نیس دست تون رو بگیره 

مامانم عقلش می‌دونه کارش اشتباهه ولی دلش قبول نمیکنه از بس داداشمو دوست داره 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا من به مامانم گفتم من امضا محضری میدم که از اموال شما سر سوزنی نبرم ولی شما نباید این کار رو م ...

عزیزم

متنفرم از پسر پرستی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

تا حالا ادم ب این بدجنسی و دل سیاهی ندیدم فک کنم مغزت اندازه فندقه ک تصمیم گرفتی همچین چیزی ب پدرت ب ...

من خیلی قبل تر از این داستانا آرزوی مرگ اونو داشتم و دارم 

چطور پدرم وقتی رفت محضر فکر ما دخترا نبود 

اصلا مهم نبود براش 

پدر من وضع مالی خوبی داره ولی ریالی به خواهرم کمک نکرد تو این چند سال

خواهرم چند ساله داره صبا ساعت ۶ می‌ره سر کار 

پارسال راننده خفتش کرده بود . برده بود بیابونی کل طلا ها و هر چی داشت ازش گرفته بود 

خدا رحم کرده بود بلایی سرش نیاورده بود 

پدرم چرا حمایتش نکرد 

خواهر من واسه ماهی ده تومن از صبح کار می‌کنه 

این انصافه پدرم کل زندگی شو بده به یکی 

بعد درد زایمان میگی 

مگه من خواستم به دنیا بیام 

شما و امسال شما فقط زاییدن بلدین 

ولی نمی‌دونین در برابر اون بچه مسئولید 

عزیزممتنفرم از پسر پرستی

من مامانم هم خودش ارث پدرش رو بخشید به داداشش 

کلا حق دختر نمیدونه مال و ارث 

ولی با این حال اگه داداشم آدم بود عیب نداشت 

ولی حیف نیست و نابود می‌کنه همه چیو

تا حالا ادم ب این بدجنسی و دل سیاهی ندیدم فک کنم مغزت اندازه فندقه ک تصمیم گرفتی همچین چیزی ب پدرت ب ...

تو فقط ۱۹ سالته هم‌متأسفم برای ادبیات ات 

هم‌متاسفم برای طرز فکرت 

هم متاسفم برای آینده نامعلومت

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من مامانم هم خودش ارث پدرش رو بخشید به داداشش کلا حق دختر نمیدونه مال و ارث ولی با این حال اگه داداش ...

دقیقا

خیلی زور داره

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بنظرم حیطه نظر دادن شما با ۱۹  سال سن فقط میتونه محدود به کنکور باشه راجب چیزای بزرگ تر از دهنت حرف نزن افرین کوچولو 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

واقعا پسر چیه و چیکار میکنه واسه پدر مادر ک اینقدر ب صدتا دختر می ارزه براشون؟!

زیاد دیدم مث پدر شما رو ک پسره از خونه و زندگی بیرون و اواره کرده و الان پدره کنار خیابون گدایی میکنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
واقعا پسر چیه و چیکار میکنه واسه پدر مادر ک اینقدر ب صدتا دختر می ارزه براشون؟!زیاد دیدم مث پدر شما ...

منم حرفم پول نیس 

همینه 

می‌دونم با این کار ، پدر مادرم آینده خوبی ندارن دیگه 

چه بد دل مادرت رو سوزوندی

مادرم میدونست ما دخترا مخالفیم 

ولی این کار رو کرد 

فرق گذاشت بین ما 

می‌دونم خیلی ناراحت شد بابت حرفم . ولی به حدی عصبی بودم که نتونستم کنترل کنم 

سه سال پیش هم باز پدرم یه زمین داد بهش که ترک کنه 

ولی بدتر شد