2777
2789
عنوان

این پیامو می‌خوام بدم به بابام ببینین خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 88 پست
برا مال دنیا با پدر مادرت قهر کردی همیشه چشمت ب خدا باشه ن بنده خدا هرچند ک اونا پدر مادرت باشن ماهم ...

این چ حرفیه 

حقشونه میخان بگیرن خوبه نوشته یه خواهر بیوه با یه بچه داره واقعا حق اون نبود هیچی از اون پول؟ چی میگید شما پدر این خانم ظلم کرده ظلم

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزار بار ترک کرده ولی باز ادامه میده کار هم نداره مامانم خرجشو میده

عزیزم چون پسرپرسته آدمی که خوابه رومیشه بیدارکردآدمی که خودش روزده به خواب رونه بی خیال مال دنیازندگیتوبچسب فقط من ناراحت خواهرت شدم که بیست ساله بیوه س وهیچی براش نذاشتن 

از اون قسمت دیگه تصمیم گرفتم به بعد خوب نیست قبلش خوبه

واقعا دیگه نمی‌رم آخه 

حرف دلمو گفتم

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
با اعتیادش زدن به نامش اموال رو که ترسناک ترهنره فردا پسفردا برای مواد بفروشه

بخدا که اگه رفیقای لاتش بفهمن املاک به نامش داره همش ازش میگیرن دو بست تریاک‌میدن دستش میگن مرد بزرگ بیا بفروش بزنیم تو کار خرید و فروش چیزی همشو بالا میکشن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

کارشون واقعا اشتباه بوده و واقعا حق داری دلخور و ناراحت باشین 

ولی تا زمانی که پدر و مادر زنده ان که انشاالله صدسال زنده باشن

شما سهمی در مال و اموالش ندارین نه خواهر نه برادر و خیلی بده که به خاطرش قطع رابطه کردین و آخرای پیامتون یکم تند رفتین

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
واقعا دیگه نمی‌رم آخه حرف دلمو گفتم

اگه بنظرت لازمه بهش بگی و با گفتنش آروم میشی بفرست براش

واقعا اشتباه بزرگی کردن و قابل بخشش نیست

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
برا مال دنیا با پدر مادرت قهر کردی همیشه چشمت ب خدا باشه ن بنده خدا هرچند ک اونا پدر مادرت باشن ماهم ...

تکیه گاه نیس 

من خودم ۲۰ ساله قهرم باهاش 

به والله اگه اموالش رو میداد خیریه یا میداد به خواهرم که بیوه است زورم نمیومد 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
این چ حرفیه حقشونه میخان بگیرن خوبه نوشته یه خواهر بیوه با یه بچه داره واقعا حق اون نبود هیچی از اون ...

برای فرق گذاشتن بین بچه ها حدیث و روایت هم داریم

ظلمه واقعا

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
واقعا دیگه نمی‌رم آخه حرف دلمو گفتم

دیگه حالا هرچیزی رو هم لازم نیست بگی. اون اخرش رو پاک کن. بعد از جانب خودت صحبت کن. چکار داری خواهرت شرایطش چجوریه. بزار خودش بگه. خودت رو جلو ننداز. از طرف خودت بگو همیشه.