2777
2789
بخیه های پسر من الان دو هفتس ک نیفتاده الان حس کردم زیادی هم باز شده مردم از استرس

ببرش دوباره دکتر انقدر استرس نداشته باش

من باید سوراخ مجرای پسرمو بعد عمل هرررروز با پماد و نوک دماسنج طبی باز میکردم ک ب هم نچسبه

تا یمی دوماه هروز

اولاش پسرم خیلی میترسیدو گریه میکرد بعد دیگه. ترسش ریخت

شمام باید پماد بزنین؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرش دوباره دکتر انقدر استرس نداشته باش من باید سوراخ مجرای پسرمو بعد عمل هرررروز با پماد و نوک دما ...

بله منم با نوک تب سنج پماد میزنم امشب دیدم گوشتای اضافیش ریخته بود ولی هنوز بخیه ها هستن و زیادم باز شده

نوبت گرفتم ببرمش دکتر ولی اگه زیادی باز شده باشه درد سر جدیده انگار ی پارچ آب یخ ریختن رو سرم

ببرش دوباره دکتر انقدر استرس نداشته باش من باید سوراخ مجرای پسرمو بعد عمل هرررروز با پماد و نوک دما ...

ببخشید فقط تب سنج رو میبردین داخل و در میاوردین؟ یکبار؟؟

عزیزم من پسرمو دوسال پیش و تو سن۴سالکی بردم ولی فقط به تیغ زد سوراخ مجرارو باز کرد یعنی سوراخش نقط ...

سلام. خوبید شما؟ میدونم تاپیک مال چند وقت قبله. والا الان پسرم باید عمل شه. گفتن نوکش یه سوراخ ریز داره. میشه بگید پسرت رو پیش کی بردی؟ بیهوش کرد یا با بی حسی بود؟ الان که بزرگ شده دوباره برگشته؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
سلام. خوبید شما؟ میدونم تاپیک مال چند وقت قبله. والا الان پسرم باید عمل شه. گفتن نوکش یه سوراخ ریز د ...

سلام عزیزم پسرتون عمل کرد؟

پسره من خداروشکر برگشت نداشت و نتیجه خوب بود

اصلن عملش درد نداشت توی مطب  دو دیقه طول کشید

قبلش نیم ساعت پماد بیحسی زد بعدم دو دیقه رو تخت دراز کشید با گوشی بازی میکرد اصلن نفهمید

منم پاهاشو گرفته بودم 

دکتر با تیغ مخصوص سوراخو ک شبیه سوراخ ریز بود تبدیل ب یه سوراخ خطی(شیار )کرد

دکترشم فرشید علیزاده بود اگر اشتباه نکنم

سلام. خوبید شما؟ میدونم تاپیک مال چند وقت قبله. والا الان پسرم باید عمل شه. گفتن نوکش یه سوراخ ریز د ...

علیزاده توی بیمارستان امام حسین هم هست

شهر اصفهان

و اینکه پسره من فقط نیم ساعت بعد عمل ک بیحسی رفت یه مقدار سوزش داشت و اولین ادرارشو اذیت شد

ولی بعد دیگه هیچی

پانسمان و….نداره

فقط تا یکی دوماه باید داخل اون شیار پماد میزدم ک بچه میترسید

علیزاده توی بیمارستان امام حسین هم هست شهر اصفهان و اینکه پسره من فقط نیم ساعت بعد عمل ک بیحسی رفت ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برای جواب. هنوز عمل نکرده.دکتر پماد داد که خیلی از قبل بهتر شد ولی هنوز کامل باز نشده. ۶ ماه زمان داد تا ببینه تغییر میکنه یا نه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برای جواب. هنوز عمل نکرده.دکتر پماد داد که خیلی از قبل بهتر شد ولی هنوز کام ...

خانومی شما مشکل ادرار پسرتون حل شد ؟ 

الان دیگه مجرای ادراریش اوکیه یا عمل کردید؟

خانومی شما مشکل ادرار پسرتون حل شد ؟ الان دیگه مجرای ادراریش اوکیه یا عمل کردید؟

سلام. عمل کردم در نهایت. یکم مراقبت بعدش سخت هست. ولی الان یک سالی میشه عمل شده و راحت شد.