2777
2789
عنوان

این پیامو می‌خوام بدم به بابام ببینین خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 88 پست
فکر کنم به عمرت معتاد ندیدی معتاد ترک نمیکنه فقط پنهانی میکشه

ن عزیزم دیدم 

چند موردی بودن ترک کردن خداروشکر از نو زندگی رو شروع کردن و زندگی خوبی دارن 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

یا خدا دیگه بخاطر پول آرزوی مرگ برادرتو نکن

قبل از این ماجرا من با داداشم قهر بودم 

به خاطر اذیت هایی که شدم 

ده سال پیش بهش گفتم منتظر مرگتم

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون باعث میشه استارتر عذاب وجدان الکی بگیره

با نظر من عذاب وجدان میگیره با نطرات شما کینه ی بیشتر 

خدایی نکرده پدرومادرش فردا طوریشون شد دلش میسوزه میگه کاش گوش ب حرف کاربرا نمیکردم قطع رابطه کنم 

الان اسی بیچاره ی گلوله اتیشه شما دقیقا مثه بنزین عمل میکنید 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

فقط خونه نیس تمام اموال یعنی یه چوب کبریت نداره الان بابام

عموی منم خونه اش رو که جای خوبیه و در واقع تنها داراییشه زده به اسم یکی از نوه هاش! الان تو اون خونه که سه واحدی هست عموم با دو تا پسراش ساکن هستن یعنی اگه پسرعموم پدر همون نوه بخواد میتونه همه رو بندازه بیرون. بعد الان اون یکی پسرعموم از ترس آوارگی حرفی نمیزنه با اینکه طبقه ی خودشو با پول خودش ساخت! عموم هم به خاطر دستور اون پسرش با دامادها دعوای بدی کرد و قطع رابطه کرد. واقعا بعضی پدر مادرها حماقت میکنن. 

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
بابات انقد پسردوسته واقعا

بابام کاره ای نیس 

مادرم همه کارس و پسر دوسته 

بابام فقط چشم میگه به مامانم 

چرا باید همچین کاری کنه اخه؟!!اچجوری تونسته پدرتو راضی کنه؟؟؟ باباتون با شما دخترا رابطش خوب بود؟ حس ...

مادرم 

این کارا نقشه های مادرم هست 

مادرم چشمش به دهن داداشمه 

همین کارا ی مادرم باعث شد داداشم یه آدم تنبل بیکار معتاد بشه

از بس بهش بها داد

یاخدا چه بدجنسبرای مال دنیا برادرتو نفرین میکنی

بد جنس نیستم 

شما از رابطه منو برادرم خبر ندارین 

من انقد اذیت شدم توسط برادر که فقط واسه فرار از خونه ازدواج کردم 

دو بار خودکشی کردم 

یک بار تصمیم گرفتم اونو بکشم ولی به خاطر مادرم پشیمون شدم

من که حلال نمیکنم به مامانم گفتم انشالله پسرت عمری نکنه که بتونه خرجش کنه

صد درصد حق با شماست اصلا نمیشه ی درصدم گفت حق با پدرته

اما خب مال خودشه بذار هرکاریش میخواد بکنه بهتون خواست بده هم قبول نکنین این کلا بی برکت هست براتون

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲