2777
2789
چون دیگه عاشق نمیشم سر یه موضوع که قول دادم دیگه عنوانش نکنم

در کل به نظر من فک میکنی که عاشق نمیشی

ولی خواستی تاپیکمو بخون

عنوانش اینه: مجردهایی که از جستجوی عشق دست میکشند

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن این خوبه اول عاشق بشی و بعد ازدواج کنی

من خودم از سنتی خوشم نمیاد اما واقعا اینجوری هم دیدم که سنتی بوده ولی عاشق هم شدن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله گلی.شاید خیلیا فک کنن شکست عشقی و فلان خوردم(ی تاپیکی یکی بهم گفت) من حتی چت دوستیم نداشتم چ برس ...

من اصلا ب این موضوع فک نکردم ک گفتی

ولی بازم خوبه ک گفتی بقیه کاربرا بدونن😄

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من خودم از سنتی خوشم نمیاد اما واقعا اینجوری هم دیدم که سنتی بوده ولی عاشق هم شدن

اونجوری شیرین تره 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

ن این خوبه اول عاشق بشی و بعد ازدواج کنی

ببین حس کردم ک تو ازینایی هستی ک میشه رو حرفت حساب کرد امضات خوندم

اگ میشه تاپیک پسره تا ۸شب خوایه رو نگا

دوستپسرم 

۲۸ سالشه

هی میگفت عاشقتم عاشقتم منم باور کردم ب همه خاسته هاش تن دادم

الان دوماه هست بیکار نشسته تو خونه  

ن پولی داره ن پس اندازی ن ماشین ن خونه ن تحصیلات

ولی من از ایندم میترسم

میدونم بکارت بدجور مهمه برا همین فعلا باهاشم

ولی رفتارش ۱۸۰ درجه تغییر کرده 

محرز بددهنی میکنه فحش میده همش بیمحلی میکنه 

هرچی میگم برو سرکار میگ الان حالم بده

چیکار کنم من

مگ نمیگفت عاشقتم؟ الانم ک باز قسم میخوره میگ عاشقتم 

خب اگ میخاد چرا ی حرکتی نمیزنه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

ببین حس کردم ک تو ازینایی هستی ک میشه رو حرفت حساب کرد امضات خوندماگ میشه تاپیک پسره تا ۸شب خوایه رو ...

بکارت مهم تر از یه عمر زندگیت نیست عزیزم این آدم سمه ترکش کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
درستهوابستگی+تغیرات هورمونیو شهوت شده عشق

درسته همین شهوت خودش عشقه 

چرا فک می کنین شهوت چیز بدیه 

این چیزو آدم و به هرکسی نمیتونه داشته باشه

وقتی یکی برات تحریک کنندس همون یکی هست 

دیگه هیشکی برات نیست امیدوارم بدونی چی میگم