2777
2789
خوشحالم با ۱۹ سال سن همچین جمله ایو میشنوم از ی نفر😂🥰❤❤💞

و منم واقعا از ته قلبم خوش حال شدم یک 19 ساله به این بینش و درک عمیق رسیده. شما در زندگیتون خیلی موفق میشن. و فکر نکنم به حول و قوه الهی کسی بتونه به شما آسیب بزنه و ناراحتتون کنه. در پناه حق باشین

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین حس کردم ک تو ازینایی هستی ک میشه رو حرفت حساب کرد امضات خوندماگ میشه تاپیک پسره تا ۸شب خوایه رو ...

ببین اگ میشه درخولستو قبول کن 

حوصله بعضیارو ندارم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بکارت مهم تر از یه عمر زندگیت نیست عزیزم این آدم سمه ترکش کن

پس چرا میگ دوستت دارم

حدود ۱۲ روز کات بودیم

تو این ۱۲ روز فقط مونده بود بره بیمارستان بستری شه 

اصلا نمبتونه خوب رفتار کنه

الان من موقعیت ندارم فعلا ک برم دیدنش کلی فاصله هم افتادا

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عزیز دل منی فریبا جانم💞😍❤آمینشماهم خوشبخت و شاد باشی:)

خیلی ممنونم ازت. شما هم همین طور شادی و حس عشق و توفیق روز افزون رو براتون از ته قلبم آرزو میکنم.     

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

پس چرا میگ دوستت دارمحدود ۱۲ روز کات بودیمتو این ۱۲ روز فقط مونده بود بره بیمارستان بستری شه اصلا نم ...

چون کور از خدا چی میخواد ؟

دختر خوب تحصیل کرده با خانواده دوسش داری اصلا اون در شان تو نیست دختر به خودت بیا اگه اهل کار و تلاش بود میگفتم تا اینجا شاید دست خودش نبوده ولی الانم گشادی داره اصلا خانوادت مگه قبول میکنن برو دختر برای همیشه بلاکش کن خودت نجات بده یکم سخته چون وابسته ای ولی چند سال دیگه خودت میفهمی چه اشتباهی کردی عمرتو هدر این آدم دادی بذار کنار تا کسی که هم سطح خودته سر راهت قرار بگیره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چون کور از خدا چی میخواد ؟دختر خوب تحصیل کرده با خانواده دوسش داری اصلا اون در شان تو نیست دختر به خ ...

اره خودشم میگ 

میگ اخه مگ خدا زدت ک با من دوست شدی

تو کجا من کجا

ولی میدونی من اینکه بدنم رو دراختیارش گذاشتم خیلی واسم سخته

همش فک میکنم استفادش کرد تموم

خیلی اذیتم کرد خیلی 

الان ک ۱۲ روز کات کردیم  قیافش ترکیده کلا 

همش میگ تو بد کردی ۱۲ روز ولم کردی

ن اصلا خانوادم قبولش نمیکنن ب هیچ وجه

نمیدونم تو بد برزخی هستم 

همش دارم نابود میشم

اره خودشم میگ میگ اخه مگ خدا زدت ک با من دوست شدیتو کجا من کجاولی میدونی من اینکه بدنم رو دراختیارش ...

فدای سرت چه حرفیه رابطه دو طرفه بوده تموم شد و رفت بهش بگو دو سال وقت داشتی حرکتی نکردی منم زندگی میخوام رفاه و آسایش میخوام بگو من به اندازه کافی صبر کردم خودت نخواستی تلاشی کنی الانم حتی اگه بیای خواستگاری خانواده من قبول نمیکنن اشتباه کردی باز باهاش حرف زدی بعد ۱۲ روز 

منم تجربه مثل شما دارم الان میگم چه احمقی بودم بخاطر یه وابستگی میخواستم باهاش ازدواج کنم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فدای سرت چه حرفیه رابطه دو طرفه بوده تموم شد و رفت بهش بگو دو سال وقت داشتی حرکتی نکردی منم زندگی می ...

چند سالتونه؟؟؟

شمام بکارت اینا؟ 

چند سالتونه؟؟؟شمام بکارت اینا؟

من ۳۳ سالمه اگه نیاز به کمک یا درد دل داشتی بهم پیام بده شاید اسی راضی نباشه تو تاپیکش حرف بزنم 

فقط خواهشن بخاطر وابستگی خودتو بدبخت نکن