2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مریضی پسرم خدا داده تا من زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4413 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔ژنتیکیه؟؟ منم چن روزه متوجه شدم دخترم مشکلش ژنتیکیه ضعف عضلانی پیشرونده جیگرم داره میسوزه تو چجو ...

والا کنار نیومدم همین مشکل پسر منم داره ،من هر ی روز درمیون زیر سرمم همیشه گریه میکنم ،حالم با هیچی خوب نمیشه ولی همیشه براش دعا میکنم الانم بعد نماز صبحم کلی براش دعا کردم ،میبرمش کار درمانی دارم تلاش خودم میکنم بدتر نشه

به همسرت بگو خدا مثل ما آدما نیست که دنبال نشون دادن وانتقام باشه خدا خیلی بزرگنر ومهربانتر از تصوره و تو بهتره بری یکم رو خداشناسیت کار کنی عوض اینکه تو این شرایط همدرد باشی زخم دل میزنی 

والا کنار نیومدم همین مشکل پسر منم داره ،من هر ی روز درمیون زیر سرمم همیشه گریه میکنم ،حالم با هیچی ...

چه شرایط بدی یعنی قرارع منم اینجوری بشم برم زیر سرم😭😭😭من حتی زبونم نمیره دعا کنم حتی نمازم نمیخونم با همه قهرم با خدا قهرم ولی همسرم برعکس من خیلی روحیه اش خوبه امیدواره همش میگه هیچی نمشه بسپر بخدا ولی دل من مادر بی طاقته

کاردرمانی تاثیری داره؟؟؟ الان پسرت شرایطش چطوره؟ 

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

خدا خیلی از پیامبران رو هم باسختی امتحان کرده مثلا ابراهیم توی آتش رفت نوح بی خانمان شد یوسف توی چاه افتاد صبر ایوب هم که شد ضرب المثل 

بیا اینجوری فکر کنیم شاید تو برگزیده شدی که به یه مخلوق خدا کمک کنی