پسری که خوب و سالمه،کم حرف و آروم و یکنواخت و کم هیجان،یکم ضعیف از نظر روانی و هم جسمی، اعتماد بنفس و عزت نفس ش یکم پایین باشه،باحال و بامزه نباشه خیلی،پخته و بلد نباشه،ولی خب اهل زندگی و خانواده، صبور،به فکر طرف مقابلش باشه و توجه داشته باشه، از اون پسرا که آسه رفتن اومدن، سربازی و دوری از خانواده نداشته،تفریحش تلویزیون و... ، تو رابطه با جنس مخالف م صفر و بی تجربه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینکه تاحالا از خانواده جدا نشده و عزت نفس و اعتماد به نفس نداره اصلا خوب نیست
با بقیش میشه یه جوری کنار اومد
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤