2777
2789

و بچه مثبت خوشتون میاد برا ازدواج؟ 

پسری که خوب و سالمه،کم حرف و آروم و یکنواخت و کم هیجان،یکم ضعیف از نظر روانی و هم جسمی، اعتماد بنفس و عزت نفس ش یکم پایین باشه،باحال و بامزه نباشه خیلی،پخته و بلد نباشه،ولی خب اهل زندگی و خانواده، صبور،به فکر طرف مقابلش باشه و توجه داشته باشه، از اون پسرا که آسه رفتن اومدن، سربازی و دوری از خانواده نداشته،تفریحش تلویزیون و... ، تو رابطه با جنس مخالف م صفر و بی تجربه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دوستمون باید یه دوره بره تراپی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
منم فک کنم باید رد کنم، خوبن ولی به دل نمیشینن

واسه من خانوادش خوب بود ولی خودش ادم نبود

از اینایی بود که با تو همه چی رو تجربه میکنه تو اونو میکشونی بالا ولی خرِ بقیه میشه😐

تغییر خیلی سخته، اونم اگه بخوان تازه خود آدما

سخته ولی غیر ممکن نیست . درضمن لذت بخشه ( اگه ویژگی های از نظر خودش عیب و ایراد باشن)

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚