2777
2789
عنوان

دخترا از پسر کم رو و خجالتی و زیادی مودب

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 40 پست
واسه دختری که خودش اینجوریه،خوبه این آدم.یه دختر شر و شیطون به پست این آدم بخوره،فردا خودش اذیت میشه

من خودم اینجوری که نه در این حد، بهترم، باز خوب نبوده برام، جذبش نشدم 🫤🤦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدم همین مدلن البته ضعیف و بدون اعتماد بنفس نه اتفاقا خیلی روابط عمومی خوبی دارن شغل خوب همت و ار ...

شغلش بد نیس، معمولی، کارمندِ 

روابط عمومی ش خیلی خوب نیس 

نمیدونم اینم همینه، محجوب و متینه ولی چرا این چیزا ش به چشمم نمیاد، حتی بدم میاد گاهی 😕دیگه زیادی مودبه و لفظ قلم و راحت نیس 

شغلش بد نیس، معمولی، کارمندِ روابط عمومی ش خیلی خوب نیس نمیدونم اینم همینه، محجوب و متینه ولی چرا ای ...

اینا بعد ازدواج درست میشه یجورایی 

روابط کلا بعد ازدواج فرق میکنه 

من تایپم این مدل آقایون با شخصیت

از پرحرف بیزارم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اینا بعد ازدواج درست میشه یجورایی روابط کلا بعد ازدواج فرق میکنه من تایپم این مدل آقایون با شخصیتاز ...

جدا؟فک نکنم مدلش اینجوریه دیگه 🤔🤷

منم تایپم باشخصیت، ولی باحال و جذاب و بامزه هم باشه 

پرحرف نباشه، ولی انقد کم حرف و آرومم نباشه 

جدا؟فک نکنم مدلش اینجوریه دیگه 🤔🤷منم تایپم باشخصیت، ولی باحال و جذاب و بامزه هم باشه پرحرف نباشه، ...

اینم به خودتون بستگی داره 

ادما از همنشین خودشون یاد میگیرن 

تحت تاثیر قرار میگیرن

نامزد منو هر کس ببینه میگه بداخلاق

اما نه واقعا مهربان و دلسوز

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤