2777
2789
عنوان

خونش بو جیش میده 🤕😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چاره ای نیس مگه اینکه ی روز با شوهرت برید اونجا خونه شو تمیز کنید فرشاشم بدین فرش شویی بشوره 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
خیلی سخته ولی تحمل کن وقتی اینقدر بهتون احترام میذاره😕

اره خیلی زن خوبیه 

تازه وضعشم بد نیست خرج میکنه روم نمیشه بهش بگم کارگر بگیره برا خونش

والا میترسم به مادر شوهرم بگم جوش بیاره که مادر من بتوچه

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 

خب حق داری واقعا بوی ادرار غیر قابل تحمله اما چ توقعی از پیرزن ۷۵ ساله داری؟! طفلک چقدرم بامحبته 😔کاش کارگر بگیرین خونشو تمیز کنن خودتم ی غذا بپز ب بهونه اینکه نمیخای تو زحمت بیفته ببرین اونجا دورهم بخورین، دلم واسش سوخت تنهایی بد دردیه

طفلی چ حوصله ایم داره هرهفتهمن حالا مهمون دعوت میکنم بعد غمم میگیره میگم این چ کاری بود کردم کی حال ...

دوس داره دورش شلوغ باشه از بین نوه هاش شوهرمو خیلی دوس داره 

شوهرمم روش نمیشه بهش بگه ن نمی‌نمیایم 

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 

با همسرت هم عقیده ام بی رحمی و فراموش کردی خودتم یه روزی پیر میشی شاید در شرایط بدتر از اون باشی اون وقت بگو ببینم میتونی چون پیر شدی از خیر دعوت کردن بچه هات بگذری؟

ضمنا می تونی به کمی زودتر برید و خونشو مرتب کنید

فقط نشستید یه ایراد از خانواده شوهر پیدا کنید و پیف پیف و اه اه راه بندازین

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اره خیلی زن خوبیه تازه وضعشم بد نیست خرج میکنه روم نمیشه بهش بگم کارگر بگیره برا خونشوالا میترسم به ...

از طریق همسرت به گوش مامانش برسون

شما حرف نزن اصلا که حتما گارد میگیرن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...