امروز خیلی پر انرژی بودم نمیخام خرابش کنم اما واقعأ یهو حالم بد شد من هرروز میرفتم خونه بابام اینا بد اوناهم اوایل میومدن یهو دیدم دیگه نمیان خب گفتم شاید دوست ندارن من بازم رفتم تااینکه دکتر بهم استراحت داد شوهرمم گفت دیگه هیجا نرو هرکی بخاد ببینت میاد اینجا منم گفتم باشه جالبه ک هیچکدوم نمیان ولی من بازم هفته ای دو بار میرم بهشون سر میزنم از اینور خواهرم اون روز میگه ی خدمتکار پیدا کردم ساعتی دویست میگیره بگو بیاد خونت رو تمیز کنه برا زایمانت من خیییلی بد ویار بودم الانم میگم ک استراحت مطلقم خواهرام فقط دوبار اومدن خونمو تمیز کردن مادرمم وقتی خیلی بچه بودم فوت کرد ۴تا خواهر دارم ۳تا داداش داداشام ک کلأ باهام قطع رابطه هستن زنگم نمیزنن بهم شاید بگید توقعم بالاست ولی دلم میخاست دورم شلوغ بود میومدن کمکم میکردن اون یکی خواهرم البته اوایل غذا اینا برام میفرستاد میومد کمکم ولی خیلی کم بهم سر زد شاید ماهی ی بار اما همش تلفنی درارتباطیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوضاع خانوادم خوبه غذا نمیخاستم کلی گفتم حتی بهم زنگ هم نمیزنن یا ی سر نمیزنن
بخدا من به عنوان یه خانم خیلی از افراد رو دوست دارم ولی حوصله ارتباط رو ندارم زندگی امروزه خیلی عوض شده متاسفانه تکنولوژی از یه سمت ، مشکلات اقتصادی و اجتماعی و ...آدمها رو درگیر کرده پس بهش فکر نکن
بخدا من به عنوان یه خانم خیلی از افراد رو دوست دارم ولی حوصله ارتباط رو ندارم زندگی امروزه خیلی عوض ...
نمیدونم چی بگم شایدم حق دارن ب قول شما اصلأ شاید من بد بودم براشون چی بگم اما کاش بودن هروز چشمم ب در ک بابام بیاد اصلأنم بهشون نمیگم بیان غرورمو له نمیکنم آویزوون نمیشم اما هروز منتظرم یکی بیاد خونم