2777
2789
عنوان

دوست ندارم شوهرم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 32 پست
ن واقعا شغلش اونی نیست که تو ذهنتونه حیف نمیتونم بگم چون مطمئنم باور نمیکنن اما خب بدونید به موسیقی ...

موسیقی😐😐😐

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی . خییییلی زیاد .

عیزم از این تمام پستا من خیلی تونستم درکت کنم واقعا خیلی سخته این شرایط اما تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم بشم همون دختر شاد و برم بیرون و با بچم تفریح داشته باشم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

نه اطلاعاتی کجا بود😂😂 گفتم که کارش مربوط که موسیقی و ... هست

با اون چیزایی که تو گفتی اجازه بده باور نکنم 🙂

ماهم داریم ازشون

اخه کدوم موسیقی اینجوری خواهر😐

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
خوشا ب حالت عزیزم قدر زندگیتو بدون بااین چیزا تلخش نکن...

خوش ب حالم ؟!😕 چرا خوش بحالم عزیز دلم تنهایی سخته با اینکه وقتی بیاد باهم وقت میگذرونیم به اندازه ی کافی اما تنهایی اونم دو هفته بشدت سخته

چشم ها دریچه ی روحن!...

عیزم از این تمام پستا من خیلی تونستم درکت کنم واقعا خیلی سخته این شرایط اما تصمیم گرفتم خودمو عوض کن ...

پس ما چی که شوهرامون جنوب کشور کار میکنن۲2روز کار۸روز میان مرخصی مثل یه مهمون🥺اما من راضیم دوست دارم شوهرم راه دور باشه😂

با اون چیزایی که تو گفتی اجازه بده باور نکنم 🙂ماهم داریم ازشوناخه کدوم موسیقی اینجوری خواهر😐

از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه 😂 بخدا اگه اطلاعاتی بود صد سال سیاه بهش جواب مثبت نمیدادم 😂🤦🏻‍♀

گفتم نمیتونم شغلشو مستقیم بگم اما خدا شاهده شغلش مربوط به موسیقی و ایناست

چشم ها دریچه ی روحن!...

با اون چیزایی که تو گفتی اجازه بده باور نکنم 🙂ماهم داریم ازشوناخه کدوم موسیقی اینجوری خواهر😐

خواننده های معروف هر ماه کنسرت نمیزارن 

اگه‌بزارن مثلا توی چند شهر مختلف پشت سرهم‌میزارن مثلا ۴ ماه یه بار یا سالی یه بار 

قابل باور نیست ؟😐😂

خوش ب حالم ؟!😕 چرا خوش بحالم عزیز دلم تنهایی سخته با اینکه وقتی بیاد باهم وقت میگذرونیم به اندازه ی ...

آره خوشا ب حالت...

ب هزار دلیلی ک الان نمیتونم اینجا بنویسم...

فقط قدر زندگیتو بدون . همین