2777
2789
عنوان

خونش بو جیش میده 🤕😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 59 پست

آدم پیر امروز خونه اش تمیز کنید هم هفته دیگه بازم بو میگیره 

من پدرم تو این شرایط 

طفلک مادرم ۷۵ سالش بابام ۹۳ 

مامانم و داداشم هرچی تمیز میکنن بازم کثیف میشه 

واسه مهمون میاد طبقه بالا رو مبله کردن تمیز و مرتبه 

اتاق بابام هم مستره دیگه مستقل جداست از مامان 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
سخته،ولی دو ساعت تحمل کن،برگشتی خونت دوش بگیر

اونکه آره ولی اونجا اصلا دلم نمیاد لب بزنم بزور میخورم نخوری هم بهش برمیخوره 

میگن پیر میشی دل نازک میشی. راست مبگن

کاربری دو تا خواهره زبیده و مریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلش میشکنه خیلی تعارفیه تازه هر بارم میپرسه هفته بعد چی بپزم براتون

خوب بزار بپزه خودتم یه چیزی ببر مثلا یه بشقاب سبزیجات ... سالادی سوپی چیزی .... 

نمیدونم چرا دلم گرفت..

اگه میتونی کمکش کن...

عزیزم بوی جیش نیست کسی که راه میره و غذا میپزه و حال دعوت کردن نوه ش رو داره و احتمال زیاد نماز بخونه و... مواظب جیششم هست... 

احتمالا خیلی وقته فرداش رو نشسته...

اگه من بودم حتما پیشنهاد میدادم با همسرم تا عید خونه ش رو تمیز کنیم. فرداش بشوریم ...   ظرفهاشو همه رو ضدعفونی و....   

خیلی خوشحال میشه

اگه مادر بزرگ من زنده بود منو دعوت میکرد هر کاری میکردم براش...

عضلات استخوون و روحیه اش دیگه نمیکشه

توالت فرنگی و سرویس داخلی برای سن بالا

خیلی خوبه

از روی افسردگیِ سالخوردگی و حس تنهایی

دوست دارن دعوتتون کنن

کاش بچه هاشون کمکش باشن🥺

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
اره خیلی زن خوبیه تازه وضعشم بد نیست خرج میکنه روم نمیشه بهش بگم کارگر بگیره برا خونشوالا میترسم به ...

البته چ زن مهربون و خوبیه ک ازتونم میپرسه چی دوس دارین بپزم با ابن سن سال محبت و بزرگیشو میرسونه 

ندیده خوشم میاد از شخصیتش

عضلات استخوون و روحیه اش دیگه نمیکشهتوالت فرنگی و سرویس داخلی برای سن بالاخیلی خوبهاز روی افسردگیِ س ...

چی بگم نمیخوام به  مادرشوهرم چیزی بگم 

قطار عمر همه ی ما....تنهایی وپیری سراغ همه ی ما میاد.... .....مامان مامانم زمین گیر شده😓 ۷تا بچه ها نوبتی میرن هر کدوم ۱۰ روز وایمیستن ....طفلک کسی رو نمی شناسه...عین بچه ی ۱ساله....واقعا آدمیزاد دوبار بچه میشه....😐😑

آدم پیر امروز خونه اش تمیز کنید هم هفته دیگه بازم بو میگیره من پدرم تو این شرایط طفلک مادرم ۷۵ سالش ...

منم نمیدونم چی بگم فقط معذب میشم اونجا که دعوتیم

چی بگم نمیخوام به مادرشوهرم چیزی بگم

نگین بهتره 

کاش بچه هاشون حواسشون به نظافت

وتمیزی خونش بیشتر باشه 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.