2777
2789
عنوان

رژیمم دارم از گشنگی نمیتونم بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 55 پست
نمیدونم عزیزم ۱۵ روزه تا الان فقط ۱۱ روزش مونده‌خواستم‌ امتحانش کنم‌خدا کنه حداقل ۷ کیلو کم کنم

بنظرم ولش کن

این رژیم خطرناکیه.پوستتم داغون میشه موهات میریزه نکن اینکارو با خودت

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با با رژیمی که متخصص تغذیه بهم داد از ۵ آذر تا امروز ۶ کیلو کم کردم

۵ دی ماه باید برم پیشش باز امیدوارم ۱۰ کیلو کم کنم تو یکماه

گرسنگی هم کشیدم مهمونی هم زیاد رفتم و فقط سالاد خوردم

الان خوشحالمممم که دارم وزن کم میکنم

میخوام تا عید به وزن دلخواهم برسم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
بنظرم ولش کناین رژیم خطرناکیه.پوستتم داغون میشه موهات میریزه نکن اینکارو با خودت

نمیدونم بخدا خسته شدم گلم 

نمیخوام چیزی کم داشته باشم از بقیه واقعا دلم شلوارای خیلی خشگل میخواددد

من با با رژیمی که متخصص تغذیه بهم داد از ۵ آذر تا امروز ۶ کیلو کم کردم۵ دی ماه باید برم پیشش باز امی ...

خیلی سخته ولی وقتی میری جلو اینه و میبینی کوچولو تر شدی 

همین انگاری کلی غذا خوردی ولی خوشحال میشه آدم

من‌وقتی نگاه عکس قبلا میکنم دلم‌میخواد جیغ بزنم از خوشحالی

ان شاءالله  به وزن دلخواهت برسی بدون هیچ عوارضی 

اکه بخواهی بدون گرسنگی لاغر شی رژیم سالم خواری عالیه 

البته نصف سینه مرغ نهار خوردی الان نباید اینقدر گرسنه باشی  

شاید قندت میوفته حس گرسنگی کاذب داری 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
میخوام بشم ۶۳الان کمرم باریکه کلا و بالا تنم هم خیلی خوبهفقط هر چی چربیه تو رونمهمیخوام‌ اون آب بشه

وای خدای من

اسی جلوم بودی میکشتمت

با رژیم رونت لاغر نمیشههههه.برو باشگاه بهش فرم بده

هیکلت آرزومه

من تمام چربیا جمعه تو شکم و پهلوم.یزمان خیلی چاقتر بودم رژیم اصولی گرفتم رسیدم به ۸۰.۷۹

الان درسته یکم چاقتر شدم ولی حاضر نیستم این رژیمای خطرناکو بگیرم

ان‌شاالله خدا بخواد میخام از سر برج دوباره رژیم بگیرم.هدفم ۶ ۷ کیلو کم کردنه تا عید

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی بدون هیچ عوارضی اکه بخواهی بدون گرسنگی لاغر شی رژیم سالم خواری عالیه ...

اره عزیزم قندم خیلی خیلی افت کرده 

وگرنه من وقتی رژیم کالری شماری داشتم اصلا نصف سینه مرغ نمیتونستم بخورم زیاد بود

الان فقط دلم یه دونه خرما یا یه کم مربا میخواد

همین🥲🥲

اره عزیزم قندم خیلی خیلی افت کرده وگرنه من وقتی رژیم کالری شماری داشتم اصلا نصف سینه مرغ نمیتونستم ب ...

با ی خرما اگه حالت خوب میشه این بارو بخور

البته اگه وسوسه نشی و یک کارتن بخوری😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
وای خدای مناسی جلوم بودی میکشتمتبا رژیم رونت لاغر نمیشههههه.برو باشگاه بهش فرم بدههیکلت آرزومهمن تما ...

عزیزم با مربیم صحبت کردم گفت اول باید یه کم آب تر بشه 

بعدش بهت برنامه میدم که عضله کنی

و همه این راه هارو رفتم

بابا کمر اندازه دختر ۴۰ کیلویی

باسن اندازه زن ۹۰ کیلویی🫥🫥🫥🫥🫥🫥

عزیزم با مربیم صحبت کردم گفت اول باید یه کم آب تر بشه بعدش بهت برنامه میدم که عضله کنیو همه این راه ...

با دوچرخه ثابت یا دوچرخه معمولی کارکن

تو باید ورزشای پا انجام بدی.والا من ندیدم رژیم یه ناحیه خاصی رو لاغر کنه

با دوچرخه ثابت یا دوچرخه معمولی کارکنتو باید ورزشای پا انجام بدی.والا من ندیدم رژیم یه ناحیه خاصی رو ...

عزیزم کمرم لاغره دیگه لاغر تر نمیشه که

و اینکه چون دوچرخه کوچیکی خیلی خیلی بازی می‌کردم باسن بزرگ شده🥲🥲🥲

عزیزم کمرم لاغره دیگه لاغر تر نمیشه کهو اینکه چون دوچرخه کوچیکی خیلی خیلی بازی می‌کردم باسن بزرگ شده ...

هیکلت آرزوی خیلیاس تو داری ناشکری میکنی

حالا بگذریم

ولی خدایی این رژیمو ادامه نده 🙁