2777
2789
عنوان

رژیمم دارم از گشنگی نمیتونم بلند شم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرت چیه راجب انداممممنون میشم صادقانه بگی گلم

وااااای دختر هیکلت خیلی خوشگله بخداااا

رونات اصلا چاق نیس همه چیش رو فرمه

نمیدونم چی تو ذهنت گذشته عیب الکی گذاشتی رو خودت

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

فقط برو باشگا یکم بیشتر فرم بگیره

ولی سعی نکن لاغرترش کنی هیکلت خیلی خوبه ماشالله😍😍😍

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

این یه ذره شکمم واسه پریودی هست 🥲🥲

رژیمتو بنداز دور فقط باشگاه

من آرزوی همچین هیکلیو دارم

من شکم و پهلوم خیلی افتضاحه باسنم هیچی ندارم

همیشه دلم میخاس چربیای شکم و پهلوم تو باسنم بود😅

دلم هیکل این شکلی میخواد دقیقاااا

باهاش فاصله زیادی نداری عزیزم😍

مرسی قربونت برم کلی انرژی دادییی

فدات عزیزم

حقیقتو گفتم😍😘