2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه خبر بدم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 129 پست
شاید باورت نشه اما بااومدنش و این رفتارا هرچی نفرت بود جمع شد تو وجودم دلتنگیه کلا از ذهن و دلم رفت ...

خب یه نفر مگه چقدر صبر و ظرفیت داره .خیلیم تا حالا باهاش خوب برخورد کردی .خیلی هم محدودت کرده .

به جدایی فکر میکنی؟

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خب یه نفر مگه چقدر صبر و ظرفیت داره .خیلیم تا حالا باهاش خوب برخورد کردی .خیلی هم محدودت کرده .به جد ...

اگه بگه اره 

حتی اگه بحث پیش بیاد بهش بگم قبول کنه اره 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشگاهو تنها میخوام بدم با بچه هام نهبیرون رفتنو یکم ی جوریم هنوز استرس بالایی داره

میدونم عزیزم منظورم همون تنها رفتنت بود باشگاه،مثلا پیش یجه ها بگو میخوام فلان ساعت بریم بیرون ببین چی میگه،من پیش شوهرم به پسرم میگم حرصش در میاد میگه بیخود.

اگه بگه اره حتی اگه بحث پیش بیاد بهش بگم قبول کنه اره

بعید میدونم عوض شه ، بمونی هم باید بیخیال کاراش بشی که نشدنیه .

اگه مالی میتونی خودت و جم و جور کنی و بعد ش تازه نیفتی زیر کنترل پدروبرادر،  خیلی بهتره 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
بعید میدونم عوض شه ، بمونی هم باید بیخیال کاراش بشی که نشدنیه .اگه مالی میتونی خودت و جم و جور کنی و ...

تصمیممو گرفتم ایفونو قطع کردم میخوام این پیامو بهش بدم

میدونی مشکل اینه ک خیلی رو داری نمیتونی بگی کاری نکردم ک اگه اینکارو من میکردم‌ منو میکشتی 

بخاطر بچه هام سکوت کردم اما وقیح تر از این حرفایی

دیشبم بخاطر بچه هام وجود خیانتکارتو زیر ی سقف تحمل کردم دیگه نیا خودم میفتم دنبال کارای طلاق 

بهتره بخاطر روحیه بچه ها ی تصمیم پدرانه بگیری ک زیاد اذیت نشن 

تاهمینجاشم خیلی کوتاه اومدم دیگه بسه روز ب روز بجای درست شدن داری بدتر میشی 

بهتره یکی مثل خودت کنارت باشه نه ی خانومی مثل من

ب سلامت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه نداشتی؟من نگران ناراحتی این دوتام وگرنه مهم نیس بعدش چی میشه

الان موقع مناسبی برای این کار نیست فکر می‌کنه لجبازی کردی اذیتت می‌کنه.

بعداً که قهر نبودید یه روز که خودش خونه هست لباس بپوش بگو حقمه با بچه هام میخوام برم بیرون

الان موقع مناسبی برای این کار نیست فکر می‌کنه لجبازی کردی اذیتت می‌کنه.بعداً که قهر نبودید یه روز که ...

بیا اخرین تاپیکم تصمیممو گرفتم