2777
2789

بخدا دروغ چرا اما برادرم خدا میدونا چقدر ب

پول داره حسوودیم میشه

تو یه سال مبل و فرش  و لوستر عوض کردن اما ما برای خریدن ی چیز باید شب و روووز تلاش کنیم

خستم نارحتم خدااا بهش بیشترشم بده

اما پدرم اونو بیشتر از ما هم میخواد

مثلا بخدا ی سال دارم فرش میبافم ک یه لوستر یا یه سماور بخریم شوهرمم همینطور

خدا اثلا هیچ چیزی رو مساوی تقسیم نکرده خستم از این وضعیت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امید داشته باش دعا کن

بابای منم یروزایی مجبور بود مسافرکشی کنه...

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

شما حسادت نکنین، به این فکرکنین که خوشبخت تر ازبقیه هستین و مطمئن باشین کسیم هست که به شما و زندگیتون حسادت میکنه

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

شما نباید به گذشته نگاه کنین.. شاید باید روبه جلو حرکت کنین و به خدا امیدوارباشین که خدا معجزه نشون میده.. دیدم که میگم

نگران نباشین و نباید اصلا غصه زندگی بقیه روبخورین چرا؟ چون هیچ نتیجه ای جز غم و اندوه نمیده.. شما باید روی نقطه قوت و خواسته خودتون متمرکز باشین

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

من تلاش میکنم برا زندگیم شاید همون سماورم خیلی بیشتر ارزششو بدون

خدا روزی‌اش روبهتون میرسونه.. اگر روزهای جمعه عصر ازخداوند چیزی بخواین اطمینان داشته باشین براورده میشه